Αθλητικά

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ

Μοιραστείτε το

 

Στο 3ο Game έφτασε ο τελικός του ελληνικού μπάσκετ με τους δύο αιώνιους αντιπάλους να δίνουν ακόμη μία μάχη, αλλά τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που βρίσκεται μία ανάσα από τον τίτλο. Το 2-0 είναι δίκαιο, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δε δείχνει ικανός να ακολουθήσει τον ρυθμό. 

 

Στην Ισπανία, η σειρά των τελικών, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, είναι στο 1-1, με τους Μαδριλένους να είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

 

Η καλύτερη ιστοσελίδα για το live kazino

 

  1. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ (78-72) επί του Παναθηναϊκού, έχει την ευκαιρία να φτάσει σε νέα επιτυχία που θα σημάνει και κατάκτηση του τίτλου. Το 2-0 ήρθε δίκαια για τους «ερυθρόλευκους», που δείχνουν πως υπερέχουν κατά πολύ των αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία υπέρβαση, που δύσκολα θα κάνει όμως. Η ήττα στο προηγούμενο ματς ήταν η 6η συνεχόμενη από τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και η νίκη του θα έρθει εύκολα ή δύσκολα, ωστόσο θεωρούμε πως το σκορ μπορεί να πάει και σε υψηλά επίπεδα, οπότε θα «κολλήσουμε» δίπλα στον άσο το Over 151,5, ώστε να φτάσουμε σε απόδοση 2.20.

 

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)

Στην Ισπανία και τον 3ο τελικό του μπάσκετ, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα και θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να αποκτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο προηγούμενο ματς στη Βαρκελώνη έχασε οριακά 71-69, αρκετά παράπονα των παικτών προς τους διαιτητές. Για ακόμη μία φορά χωρίς τον προπονητή Πάμπλο Λάσο στον πάγκο. Η Μπαρτσελόνα είχε Μίροτιτς στο 2ο Game, με τον θηριώδη σέντερ να πετυχαίνει 26 πόντους. Η «Βασίλισσα» είναι σε καλύτερη κατάσταση, βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι της και θεωρούμε πως είναι σε θέση να φτάσει στη νίκη, η οποία προσφέρεται στο 1.75.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

apngr

Published by
apngr

Πρόσφατα άρθρα

Τέλειο ρολό χοιρινό γεμιστό με πιπεριά και γραβιέρα!

Τέλειο, εύκολο και πεντανόστιμο ρολό χοιρινό, γεμιστό με κόκκινη πιπεριά και γραβιέρα!! Ένα από τα…

12 ώρες πριν

Ποντιακή πίτα Περέκ στο τηγάνι

Ποντιακή Πίτα Περέκ στο Τηγάνι. Τυρόπιτα . Η πίτα με φύλλα περέκ γίνεται μέσα σε…

12 ώρες πριν

Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας (Donuts)

Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…

5 ημέρες πριν

Εύκολο Δροσιστικό Γιαουρτογλυκό Ψυγείου

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…

1 εβδομάδα πριν

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής

https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…

1 εβδομάδα πριν

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο εύκολα και γρήγορα

Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…

2 εβδομάδες πριν