Κατηγορίες: Ελληνική μουσική

Οι θρυλικοί “Ολύμπιανς” ξανά μαζί

Μοιραστείτε το

olympiansΜετά από μια μακρά περίοδο χειμερίας νάρκης οι “Ολύμπιανς”, γνωστοί και ως οι Beatles της Θεσσαλονίκης, ξεμυτίζουν για μια βραδιά από την κρυψώνα τους, για να ζωντανέψουν μια άλλη εποχή από το μακρινό παρελθόν με αφορμή όχι την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά …την γενέθλια εκδήλωση ενός φορέα νεότερου από το συγκρότημά τους, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), που φέτος γιορτάζει τα 35 του χρόνια.
Το ελληνικό θρυλικό συγκρότημα των Αλκη Κακαλιάγκου (πιάνο-hammond organ), Πασχάλη Αρβανιτίδη (τραγούδι-μπάσο), Βαγγέλη «Σπόρο» Κουτσοτόλη (σαξόφωνο), Κούλη Καλογιαννίδη (κιθάρα) και Δημήτρη «Τζακ» Λαζαρίδη (τύμπανα), που για δεκαετίες συντρόφευσε το μουσικόφιλο κοινό της Ελλάδας με θρυλικές επιτυχίες, θα εμφανιστεί το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (19/02), στο ξενοδοχείο PORTO PALACE της Θεσσαλονίκης, όπου θα ξανατραγουδήσουν για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Τραγούδια με τα οποία μεγάλωσε, ερωτεύτηκε, συγκινήθηκε και νοστάλγησε μια ολόκληρη γενιά αλλά και πολλά νεώτερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που ακόμη και στις μέρες μας ακούνε αυτά τα τραγούδια και τα σιγοψιθυρίζουν.

Η εκδήλωση για τα 35 χρόνια του ΣΕΒΕ, έχει ως στόχο να σηματοδοτήσει «στροφή» στην ιστορία του Συνδέσμου, ο οποίος επιθυμεί να ενισχύσει τον περιφερειακό του χαρακτήρα και να μην είναι πια «σύνδεσμος κυρίως, της Θεσσαλονίκης», όπως δήλωσε ο πρόεδρός του, κ.Θωμαΐδης.

apngr

Published by
apngr

Πρόσφατα άρθρα

Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας (Donuts)

Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…

5 ημέρες πριν

Εύκολο Δροσιστικό Γιαουρτογλυκό Ψυγείου

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…

7 ημέρες πριν

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής

https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…

1 εβδομάδα πριν

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο εύκολα και γρήγορα

Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…

2 εβδομάδες πριν

Σπιτικές Αραβικές πίτες χωρίς μίξερ

Ανακατέψτε αλεύρι με νερό και θα έχετε αυτές τις φανταστικές Αραβικές πίτες. Πανεύκολη διαδικασία! Η…

2 εβδομάδες πριν

Λαδένια Κιμώλου / Λαδένια ή λαδόπιτα συνταγή

https://www.youtube.com/watch?v=Ee7dAs1SeX4 Λαδένια Κιμώλου. Μια  νησιώτικη χορταστική και νηστήσιμη πίτα  από τη Χριστίνα Κυβρανογλου που θα…

2 εβδομάδες πριν