Παραδοσιακοί νηστίσιμοι λουκουμάδες τραγανοί, εύκολοι & νόστιμοι.
Χωρίς γάλα χωρίς αυγά με απλή διαδικασία.
Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Βάζουμε την ζάχαρη το νερό και τις μαγιές και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε από πάνω σαν πέπλο το αλεύρι μας
και περιμένουμε δέκα λεπτά (αν βάλετε ξερή μαγιά δεν χρειάζεται να περιμένετε)
ρίχνετε και το αλάτι ανακατεύετε καλά και το αφήνετε 25 λεπτά να ξεκουραστεί.
Σε ένα σκεύος βάζετε σπορέλαιο σε χαμηλή φωτιά μόλις ζεσταθεί βουτάτε το κουτάλι σας
σε λάδι και με την βοήθεια του χεριού σφίγγοντας παίρνετε το πάνω μέρος και το βάζετε
στο σκεύος. Όταν βάλετε όσα θέλετε τότε βάζετε δυνατά την φωτιά και ανακατεύετε μέχρι
να γίνουν. Το ίδιο θα κάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Πριν βάλετε το ζυμάρι χαμηλώνετε την φωτιά και την βάζετε δυνατά αφού
έχετε βάλει την ποσότητα που θέλετε. Σερβίρετε με μέλι και κανέλα.
Υλικά συνταγής
500γρ αλεύρι
500γρ χλιαρό νερό
30γρ ζάχαρη
50γρ φρέσκια μαγιά η δυο φακελάκια ξερή
7γρ αλάτι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Κανέλα και μέλι για το πασπάλισμα
Τέλειο, εύκολο και πεντανόστιμο ρολό χοιρινό, γεμιστό με κόκκινη πιπεριά και γραβιέρα!! Ένα από τα…
Ποντιακή Πίτα Περέκ στο Τηγάνι. Τυρόπιτα . Η πίτα με φύλλα περέκ γίνεται μέσα σε…
Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…
Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…
https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…
Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…