Τραγανά σπιτικά πατατάκια σε διάφορες γεύσεις. Ο τρόπος είναι εύκολος χωρίς πολύ λάδι.
4 μεγάλες πατάτες
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πάπρικα θυμάρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο και μόλις κάψει καλά αρχίζουμε με ένα μαντολίνο και κόβουμε πολύ ψιλά τις πατάτες τόσες ώστε να μην είναι το τηγάνι πολύ γεμάτο ούτε πολύ άδειο. Αφήνουμε για ένα λεπτό και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας και έπειτα βάζουμε αλάτι και ότι μυρωδικό θέλουμε.
Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…
Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…
https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…
Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…
Ανακατέψτε αλεύρι με νερό και θα έχετε αυτές τις φανταστικές Αραβικές πίτες. Πανεύκολη διαδικασία! Η…
https://www.youtube.com/watch?v=Ee7dAs1SeX4 Λαδένια Κιμώλου. Μια νησιώτικη χορταστική και νηστήσιμη πίτα από τη Χριστίνα Κυβρανογλου που θα…