TV & ΑφιερώματαΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές μαγειρικής – video

Μαγειρική είναι η τέχνη της προετοιμασίας του φαγητού προς κατανάλωση. Περιλαμβάνει πάρα πολλές μεθόδους, τρόπους παρασκευής και συνδυασμούς συστατικών που βελτιώνουν τη γεύση και την πέψη των φαγητών.


[relatedYouTubeVideos relation=”keywords” terms=”ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ” max=”8″ orderBy=”published” id=”RYTV-InPage” width=”475″ height=”240″ random=”12″ showVideoTitle=”true”]

CHEFΓενικά απαιτεί την επιλογή, την αναλογία και το συνδυασμό των συστατικών ως μία ομαλή διαδικασία για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επιτυχία του επιθυμητού αποτελέσματος εξαρτάται από πολλές παραμέτρους όπως είναι τα σωστά εργαλεία και η επιδεξιότητα του ανθρώπου που μαγειρεύει.
Η ποικιλία της μαγειρικής παγκοσμίως είναι αντανάκλαση των χιλιάδων διατροφικών, αισθητικών, γεωργικών, οικονομικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών επιρροών.
Η μαγειρική συχνά, αν όχι πάντα, περιλαμβάνει τη θερμότητα για να μετατρέψει τη σύσταση μιας τροφή επηρεάζοντας τη γεύση της, την υφή της, την εμφάνισή της και τα θρεπτικά συστατικά της. Υπάρχουν αρχαιολογικές μαρτυρίες μαγειρεμένων τροφίμων (ζωικών ή φυτικών) σε αποικίες ανθρώπων που χρονολογούνται απο την εποχή που γνωρίζουμε τη χρήση της φωτιάς.
Κουζίνα
Με τον όρο κουζίνα περιγράφονται αφενός συγκεκριμένοι τρόποι και τεχνικές μαγειρέματος και αφτέρου μαγειρικές παραδόσεις που απαντώνται σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή χώρα. Μπορεί να έχει τοπική και παραδοσιακή μορφή ή να είναι τρόπος εργασίας π.χ. η γρήγορη κουζίνα. Χαρακτηριστικές τοπικές κουζίνες:
Ιταλική κουζίνα
Γαλλική κουζίνα
Κινέζικη κουζίνα
Ινδική κουζίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *