Μια εξαιρετική και εύκολη συνταγή για καρπουζόπιτα (καρπουζένια) από τη Χριστίνα Κυβρανογλου. Μια καλοκαιρινή γλυκιά πίτα με άρωμα Κυκλάδων
1 κιλό καρπούζι (τη ψύχα)
120 γραμμάρια ζάχαρη
80 γραμμάρια μέλι
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 ml ελαιόλαδο
σουσάμι και κανέλα για το πασπάλισμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα. Οταν είναι έτοιμη, αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.
Γραφτείτε στο κανάλι
Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…
Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…
https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…
Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…
Ανακατέψτε αλεύρι με νερό και θα έχετε αυτές τις φανταστικές Αραβικές πίτες. Πανεύκολη διαδικασία! Η…
https://www.youtube.com/watch?v=Ee7dAs1SeX4 Λαδένια Κιμώλου. Μια νησιώτικη χορταστική και νηστήσιμη πίτα από τη Χριστίνα Κυβρανογλου που θα…