ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Καρπουζόπιτα Μήλου συνταγή / Καρπουζένια

Καρπουζόπιτα Μήλου συνταγή / Καρπουζένια
Μια εξαιρετική και εύκολη συνταγή για καρπουζόπιτα  (καρπουζένια) από τη Χριστίνα Κυβρανογλου. Μια καλοκαιρινή γλυκιά πίτα με άρωμα Κυκλάδων

Καρπουζόπιτα Υλικά:

1 κιλό καρπούζι (τη ψύχα)
120 γραμμάρια ζάχαρη
80 γραμμάρια μέλι
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 ml ελαιόλαδο
σουσάμι και κανέλα για το πασπάλισμα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα. Οταν είναι έτοιμη, αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.

Γραφτείτε στο κανάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *