ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ελληνικό Σούσι (ψάρια μαρινάτα)

Ελληνικό Σούσι (ψάρια μαρινάτα)

Ελληνικό Σούσι . Αυτή η Ελληνική συνταγή για ψάρι μαρινάτο θα σας ενθουσιάσει και θα την κάνετε συνέχεια.
Ψάρι μαρινάτο, πως γίνετε το καθάρισμα, φιλετάρισμα και όλη η υπόλοιπη διαδικασία

Greek sushi
This Greek marinated fish recipe will delight you and make it again and again. Greek sushi
Marinated fish, how to clean, filet and the rest of the process

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Ελληνικό Σούσι

2-3 κιλά ψάρια που δεν έχουν λέπια (ρίκια, ντάσκες, σαυρίδια)
½ κιλό αλάτι χοντρό
Μαρινάδα
300γρ ξύδι, 300γρ σπορέλαιο η ελαιόλαδο
3 φύλλα δάφνης, λίγο πιπέρι, η τσίλι
Ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι
2-3 σκελίδες σκόρδο

Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια και με μικρότερα ψάρια με την μόνη διαφορά ότι αφήνουμε στο αλάτι 30 λεπτά

recipe ingredients

2-3 kg of fish that do not have scales (squids, dasks, saurids)
½ kilo of coarse salt
Marinade
300g vinegar, 300g seed oil or olive oil
3 bay leaves, some pepper, or chili
Oregano, rosemary, thyme
2-3 cloves of garlic

The process is the same as with smaller fish, with the only difference being that we leave it in the salt for 30 minutes
*******************************************************************
#greekrecipes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *