ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφράτα Πασχαλινά κουλουράκια

Αφράτα Πασχαλινά κουλουράκια

Αφράτα Πασχαλινά κουλουράκια.Σήμερα σας έχω πραγματικά τα καλύτερα Πασχαλινά κουλούρια που έχετε φάει!! Μυρωδάτα, αφράτα που δεν τρίβουν ποτέ!!!
Μια συνταγή της MyKitchenGr teti

Υλικά:

8 αυγά μεσαία
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3 καψουλάκια βανίλιες
1 φακελάκι αμμωνία
400γρ ζάχαρη
300γρ μαργαρίνη
1,300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
235ml γάλα

 

Εκτέλεση συνταγής Πασχαλινά κουλουράκια

Χτυπάμε ξεχωριστά τα ασπράδια μαρέγκα και τους κρόκους με την ζάχαρη. Έχοντας λιώσει την μαργαρίνη , την ενώνουμε σιγά σιγά με το υπόλοιπο μείγμα. Δεν την ρίχνουμε όλη όμως, κρατάμε το 1/4 για το ζύμωμα. Ζεσταίνουμε ελαφρώς το γάλα και ενώνουμε με την αμμωνία για να αφρίσει και το ρίχνουμε και αυτό στο μείγμα. Ρίχνουμε και το αλεύρι σιγά σιγά. Αφού τελειώσουμε με το αλεύρι προσθέτουμε σταδιακά και την υπόλοιπη μαργαρίνη. Τέλος αφήνουμε την ζύμη για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε. Πλάθουμε σε ότι σχήμα και σχέδιο θέλουμε. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς στον αέρα μέχρι να χρυσαφίσουν πάνω κάτω.

Εάν θέλετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με μαγειρική και την κουζίνα, ή ακόμα αν θέλετε να σας πω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ , μπορείτε γίνετε μέλος στην νέα μας ομάδα στο Facebook ” Οι συνταγές της Κουζίνας μας..MyKitchenGr teti” και μην διστάσετε να δημοσιεύσετε κάθε σας απορία ή ακόμα και την μαγειρική σας και να σας απαντήσω σε ότι θέλετε!! Θα χαρώ να μοιραστούμε όλοι μαζί και τις δικές σας συνταγές !!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *