Κεμπάπ – Συνταγή από τα βάθη της Ανατολής – Make food.
Το κεμπάπ θέλει πολύ καλό ζύμωμα και τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο πριν το ψήσεις! Επίσης πρέπει να το απλώσεις καλά στη βέργα. Για αυτό το πατάμε με τον αντίχειρα και τον μέσο!
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
500 γρ. κιμάς από πρόβατο
ή αρνί
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. σουμάκ
1,5 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. μπούκοβο
½ κ.γ. κύμινο
Μία μύτη κανέλα
Μία μύτη γαρύφαλλο
Μία μύτη μπαχάρι τριμμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.σ. μαϊντανό
#kebab
Facebook page: https://www.facebook.com/makismakefood
Είδη κεμπάπ:
Τέλειο, εύκολο και πεντανόστιμο ρολό χοιρινό, γεμιστό με κόκκινη πιπεριά και γραβιέρα!! Ένα από τα…
Ποντιακή Πίτα Περέκ στο Τηγάνι. Τυρόπιτα . Η πίτα με φύλλα περέκ γίνεται μέσα σε…
Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…
Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…
https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…
Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…