Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Με 21 μαχαιριές δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Μοιραστείτε το

Στοιχεία που δείχνουν μένος προέκυψαν από την νεκροτομή στο πτώμα του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππο Κοτσάφτη. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, από την λεπτομερή εξέταση διαπίστωσε ότι το θύμα δέχτηκε συνολικά 21 μαχαιριές, εκ των οποίων η μία σχεδόν τον αποκεφάλισε. Επίσης, φέρει τραύματα στα χέρια και άλλες αμυχές, που δείχνουν ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Σε ό,τι αφορά το δράστη, η έρευνα παραμένει στο σκοτάδι, αλλά, όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εξακολουθεί να θεωρείται πιθανότερο ότι πρόκειται για κάποια εφήμερη γνωριμία του ηθοποιού, ο οποίος προσκαλούσε πολύ συχνά στο σπίτι του νεαρά άτομα, κυρίως αλλοδαπούς.

Στο διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου βρέθηκαν πάρα πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, καθώς και τρία ματωμένα ίχνη πέλματος στο χολ, την κουζίνα και το λουτρό, στοιχεία που δείχνουν ότι και ο δράστης ήταν πιθανότατα γυμνός. Ο δολοφόνος, μετά την πράξη του, έπλυνε το μαχαίρι και το πέταξε σε συρτάρι, που ήταν στο δάπεδο του σπιτιού. Πάνω στο μαχαίρι βρέθηκαν κηλίδα αίματος και ένα αχνό δακτυλικό αποτύπωμα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματα και τα άλλα ευρήματα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, τόσο από άτομα του επαγγελματικού και φιλικού περιβάλλοντος του 56χρονου ηθοποιού, όσο και από αλλά σε διάφορα “στέκια” της Αθήνας όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, σύχναζε.

Σε τραπέζι του διαμερίσματος, μέσα σε ανοικτό τάβλι, βρέθηκαν επίσης, περίπου 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία:

Το πρώτο είναι ο Σεργιανόπουλος να γνώρισε πρόσφατα τον δράστη και να τον κάλεσε στο σπίτι του, χωρίς να αποκλείεται ως κίνητρο της δολοφονίας ακόμα και η ληστεία.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο δολοφόνος να προέρχεται από το στενό φιλικό περιβάλλον του Σεργιανόπουλου, με το έγκλημα να αποδίδεται σε ερωτικο πάθος (σ.σ. ο ιατροδικαστής μίλησε για δολοφονικά χτυπήματα που δείχνουν ερωτικό πάθος).

Τέλος, το τρίτο σενάριο συνδέει τη δολοφονία του ηθοποιού με την εμπλοκή του στον κόσμο των ναρκωτικών. Ο Ν. Σεργιανόπουλος είχε προσφατα απασχολήσει τις αρχές όταν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης (ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν για δική του χρήση) και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο η δολοφονία του να είναι εκδίκηση για κάποιες πληροφορίες που πιθανόν έδωσε στην αστυνομία για τους προμηθευτές της ναρκωτικής ουσίας. Ωστόσο, ο τρόπος που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός, απομακρύνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή:http://www.ert.gr

apngr

Δείτε τα σχόλια

  • λυπαμαι που δεν ηρθα πιο νωρις.το ξερω πως θα ηταν ολα διαφορετικα.μονο να ερχομουν δυομισι μηνες νωριτερα..

  • nikolaki mou galinia na einai h zwh sou ekei pshla...pleon kakies kai sxolia na apasxoloyn thn psyxh sou....eyxomai kalo paradeiso kai mia omorfh deyterh zwh...kai mhn sapasxolei tipota....emeis edw den se xexasame oyte kai prokeitai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΡΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΚΕΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  • Νίκο ήσουν και θα είσαι για πάντα ένα αστέρι. 21 μαχαιριές δεν μπορούν να σε σβήσουν με τίποτα. Όλη η Ελλάδα σ'αγαπάει και είμαστε όλοι κοντά σου.

Published by
apngr

Πρόσφατα άρθρα

Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας (Donuts)

Αφράτοι και Εύκολοι λουκουμάδες παραλίας με ζάχαρη (Donuts). Χωρίς αυγό! Χωρίς μίξερ! Χωρίς μεγάλες αναμονές!…

5 ημέρες πριν

Εύκολο Δροσιστικό Γιαουρτογλυκό Ψυγείου

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας χτυπά την πόρτα. Γι' αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω…

7 ημέρες πριν

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής

https://www.youtube.com/watch?v=QTQmQgBxr6U Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής. Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχαρούχο! Με λίγα υλικά. Υλικά…

1 εβδομάδα πριν

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο εύκολα και γρήγορα

Σας έχω την πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο για να την κάνετε και να σας…

2 εβδομάδες πριν

Σπιτικές Αραβικές πίτες χωρίς μίξερ

Ανακατέψτε αλεύρι με νερό και θα έχετε αυτές τις φανταστικές Αραβικές πίτες. Πανεύκολη διαδικασία! Η…

2 εβδομάδες πριν

Λαδένια Κιμώλου / Λαδένια ή λαδόπιτα συνταγή

https://www.youtube.com/watch?v=Ee7dAs1SeX4 Λαδένια Κιμώλου. Μια  νησιώτικη χορταστική και νηστήσιμη πίτα  από τη Χριστίνα Κυβρανογλου που θα…

2 εβδομάδες πριν