Επικαιρότητα

Με 21 μαχαιριές δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Στοιχεία που δείχνουν μένος προέκυψαν από την νεκροτομή στο πτώμα του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππο Κοτσάφτη. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, από την λεπτομερή εξέταση διαπίστωσε ότι το θύμα δέχτηκε συνολικά 21 μαχαιριές, εκ των οποίων η μία σχεδόν τον αποκεφάλισε. Επίσης, φέρει τραύματα στα χέρια και άλλες αμυχές, που δείχνουν ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Σε ό,τι αφορά το δράστη, η έρευνα παραμένει στο σκοτάδι, αλλά, όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εξακολουθεί να θεωρείται πιθανότερο ότι πρόκειται για κάποια εφήμερη γνωριμία του ηθοποιού, ο οποίος προσκαλούσε πολύ συχνά στο σπίτι του νεαρά άτομα, κυρίως αλλοδαπούς.

Στο διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου βρέθηκαν πάρα πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, καθώς και τρία ματωμένα ίχνη πέλματος στο χολ, την κουζίνα και το λουτρό, στοιχεία που δείχνουν ότι και ο δράστης ήταν πιθανότατα γυμνός. Ο δολοφόνος, μετά την πράξη του, έπλυνε το μαχαίρι και το πέταξε σε συρτάρι, που ήταν στο δάπεδο του σπιτιού. Πάνω στο μαχαίρι βρέθηκαν κηλίδα αίματος και ένα αχνό δακτυλικό αποτύπωμα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματα και τα άλλα ευρήματα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, τόσο από άτομα του επαγγελματικού και φιλικού περιβάλλοντος του 56χρονου ηθοποιού, όσο και από αλλά σε διάφορα “στέκια” της Αθήνας όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, σύχναζε.

Σε τραπέζι του διαμερίσματος, μέσα σε ανοικτό τάβλι, βρέθηκαν επίσης, περίπου 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία:

Το πρώτο είναι ο Σεργιανόπουλος να γνώρισε πρόσφατα τον δράστη και να τον κάλεσε στο σπίτι του, χωρίς να αποκλείεται ως κίνητρο της δολοφονίας ακόμα και η ληστεία.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο δολοφόνος να προέρχεται από το στενό φιλικό περιβάλλον του Σεργιανόπουλου, με το έγκλημα να αποδίδεται σε ερωτικο πάθος (σ.σ. ο ιατροδικαστής μίλησε για δολοφονικά χτυπήματα που δείχνουν ερωτικό πάθος).

Τέλος, το τρίτο σενάριο συνδέει τη δολοφονία του ηθοποιού με την εμπλοκή του στον κόσμο των ναρκωτικών. Ο Ν. Σεργιανόπουλος είχε προσφατα απασχολήσει τις αρχές όταν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης (ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν για δική του χρήση) και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο η δολοφονία του να είναι εκδίκηση για κάποιες πληροφορίες που πιθανόν έδωσε στην αστυνομία για τους προμηθευτές της ναρκωτικής ουσίας. Ωστόσο, ο τρόπος που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός, απομακρύνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή:http://www.ert.gr

42 σκέψεις σχετικά με το “Με 21 μαχαιριές δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

  • λυπαμαι που δεν ηρθα πιο νωρις.το ξερω πως θα ηταν ολα διαφορετικα.μονο να ερχομουν δυομισι μηνες νωριτερα..

    Σχολιάστε
  • nikolaki mou galinia na einai h zwh sou ekei pshla…pleon kakies kai sxolia na apasxoloyn thn psyxh sou….eyxomai kalo paradeiso kai mia omorfh deyterh zwh…kai mhn sapasxolei tipota….emeis edw den se xexasame oyte kai prokeitai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΡΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΚΕΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    Σχολιάστε
  • Νίκο ήσουν και θα είσαι για πάντα ένα αστέρι. 21 μαχαιριές δεν μπορούν να σε σβήσουν με τίποτα. Όλη η Ελλάδα σ’αγαπάει και είμαστε όλοι κοντά σου.

    Σχολιάστε
  • Αλλοδαπός, που έχει δηλώσει Γεωργιανός, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δολοφόνος του Ν. Σεργιανόπουλου.

    Τί έχει η Αστυνομία και είναι σίγουρη. Το αποτύπωμά του.

    Ο ίδιος μέχρι αυτήν τη στιγμή αρνείται ότι είναι δολοφόνος. Δεν ομολογεί…

    Ο 30χρονος Γεωργιανός, μέχρι αυτήν την ώρα, αρνείται στην ανάκριση ότι είναι ο δολοφόνος.

    Τον συνέλαβαν απόψε, σε στοχευμένο μπλόκο στην περιοχή προς το τέρμα της οδού Πατησίων. Η Αστυνομία είχε από πριν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα (άρα ήξερε, ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος), γιατί ο Γεωργιανός είχε ζητήσει στο παρελθόν πολιτικό άσυλο.

    Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της αυτήν τη στιγμή το ισχυρό αποδεικτικό υλικό του αποτυπώματος. Του έκανε επίσης test DNA, τα αποτελέσματα του οποίου θα τα έχει σε 2 μέρες.

    Μέσα στο σπίτι του Σεργιανόπουλου, ο δολοφόνος είχε αφήσει…

    πολλά αποτυπώματα. Στο μαχαίρι του φόνου. Στα μπουκάλια μπύρας και στα κουτιά κοκα – κόλας. Στην πόρτα του διαμερίσματος και στην κουζίνα…

    Αυτήν τη στιγμή το ζητούμενο για τους αστυνομικούς, είναι η ομολογία…

    Σχολιάστε
  • Ευχαριστώ την τύχη που μου επέτρεψε να σε δω από κοντά, να σε αγγίξω, μια βροχερή μέρα στο δρόμο μια μικρής πόλης…θυμάσαι; Έγινα αιτία να βραχείς τόσο πολύ!!!Αλλά γελούσες με τις συγνώμες μου και με είχες χαϊδέψει στο μάγουλο. Ήσουν ο πιο αξιοπρεπής, τρυφερός και ΑΝΤΡΑΣ που υπήρξε ποτέ…υπάρχει ένα αγγελούδι δικό μου, χαμένο εκεί πάνω, ένα μωρό που χάρηκα για πολύ λίγο…πάρτην αγκαλιά μέχρι νάρθω κι εγώ. Καλή αντάμωση άγγελε, σε φιλώ γλυκά, να προσέχεις… πέρασες τόσο πόνο και τρόμο και δεν το άξιζες…αλλά τώρα ελπίζω κι εύχομαι να μην πονάς πια.

    Σχολιάστε
  • Παρόλο που δν σε ήξερα πάντα σε ένιωθα κοντά μου όταν σε έβλεπα να παίζεις ήταν όλα τόσο αληθινά!!! Καλό ταξίδι και ελπίζω ο δολοφόνος να τιμωρηθεί όπως του αξίζει!!!

    Σχολιάστε
  • Αντιο Νικο θα μας λειψεις ολους μας ακομα για αυτο το θεμα μιλαμε στο σκολειο μου που δολοφονηθηκεσ εσυ Κωσταντινε Μαρκορα

    Σχολιάστε
  • ΝΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΙΣΤΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΕΣ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ;ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟ !!!!!!!!!!! ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • ΝΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ.ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

    Σχολιάστε
  • EGO DEN MPORO NA TO PISTEPSO AKOMI OTI XATHIKE TOSO ADIKA. ALLA OLA EDO PLIRONONTE AN DEN TON PIASOYN TON DOLOFONO KAI NA SAPISEI STIN FILAKI THA EXEI TIN IDIA KATALIXI ME TON NIKO MAS.SE AYTI TIN PERIPTOSI PREPEI NE ERTHEI PISO I THANATIKI PIONI GIA NA PONESEI KAI AYTOS OPOS PONESE O NIKOS MAS PRIN XEPSIXISEI.KALO TAXIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ.
    Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΡΗΜΟΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ. Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΜΗ΄ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΥΛΗΣΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ,ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΨΥΧΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΓΛΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    Σχολιάστε
  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ Γ Ι Α Π Α Ν Τ Α !!!!!!
    ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!! <>. ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ!

    Σχολιάστε
  • Νίκο,θα είσαι πάντα μέσα στο μυαλό μου.Αυτός ο βλάκας που μπόρεσε (δεν ξέρω πως)να σε δολοφονήσει με 21 μαχαιριές εύχομαι να έχει μια πάρα πολύ παραδειγματική τιμωρία.Θα μας λείψεις πολύ.Πάρα πολύ.Είσαι ο καλύτερος ηθοποιός.

    Σχολιάστε
  • dn ex logia n perigra7o tn teliwthta tu akoma k smr klaiw k odurwmai…tn agp0ome oloi mC**

    </3 dn t pisteuw ot dn uparxei pia….apla nomizw ot kanei DIAKOPES….”

    Σχολιάστε
  • ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝΕ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ…

    Σχολιάστε
  • Νίκο ακόμα δεν το πιστεύουμε ότι έχεις φύγει από κοντά μας και μάλιστα με τόσο άδικο τρόπο. Πιο πολύ με στεναχωρεί το γεγονός ότι μετά από τόση επιτυχία που είχες στην επαγγελματική σου ζωή δεν βρέθηκε κάποιος να ζεστάνει με αγάπη την ψυχή σου για να μην ένιωθες τόσο μόνος. Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα θυμόμαστε για πάντα τα μελαχγολικά σου μάτια που έλαμπαν όταν γελούσες. Καλό σου ταξίδι Νίκο μας. Κάλο σου ταξίδι αγγελέ μου.

    Σχολιάστε
  • SE AYTO TO MAKRINO TAKSIDI POY EKANES EYXOMAI NA HREMISEI H PSYXH SOY KAI NAAA VREIS THN GALHNH POY TOSO POLY ANAZHTOYSES .
    MAZI ME TOYS AGGELOYS PROSTETHIKES KAI ESY .AN KAI ESY NEKROS GIA MAS PANTA THA ZEIS.
    KALO TAKSIDI KAI H SKEPSH MAS THA EINAI PANTA MAZI SOY

    Σχολιάστε
    • συφονο απολυ καιμεναι νικο εβλεπα το εργο σου το δυο ξενοι και ησουνα πολυ καλος!!!!!!!!!!!!!!!!

      Σχολιάστε
  • Niko serianopoyle na exeis ena kalo kai omorfo taxidi kai elpizw kapoios na dei thn eygenikh psyxh sou ekei panw kai me ena xamogelo na sou anoixei tis pyles toy paradeisoy

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *