Επικαιρότητα

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα!

aganaktismenoi_syntagma

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα!
Αν δεν είναι ανοιχτά τα κανάλια δείτε όλα τα τελευταία videos από το Σύνταγμα εδώ
Όλα τα βίντεο από τις συγκεντρώσεις …στην πλατεία Συντάγματος, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στα Γιάννενα, στη Λάρισα, στο Βόλο, στη Λαμία, στην Καρδίτσα,στην Κέρκυρα , στη Ζάκυνθο , στη Ρόδο , στη Δράμα , στην Ιεράπετρα, στην Κοζάνη , στην Σάμο , στην Χίο, στηΜυτιλήνη, στην Πρέβεζα , στη Λαμία, στο Αγρίνιο , στη Χαλκίδα , στην Έδεσσα , στα Τρίκαλα και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

[box type=”success” ]ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (4-2-2018) ΕΔΩ[/box]

ΒΟΥΛΗ LIVE

10 σκέψεις σχετικά με το “Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα!

  • είναι πολύ σημαντικό για μας να μας ενημερώνετε για την εξέλιξη, με δημοσιογραφική εντιμότητακαι αντικειμενικότητα, κάτι που δεν πολυσυνηθίζεται στις μέρες που ζεί η πατρίδα μας
    ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • Ιστορικό ναυάγιο θεωρείται από πολιτικούς, πολιτικούς αναλυτές αλλά και απλούς πολίτες η όλη εξέλιξη για την πολυσυζητημένη σήμερα κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

    Και οι δύο πλευρές εκτοξεύουν κατηγορίες είτε για κινήσεις τακτικής είτε για προσχηματικές κινήσεις.

    Από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να προχωρήσει σε μια τόσο σημαντική κίνηση από τη στιγμή που η ΝΔ διέρρευσε όπως ήθελε την επικοινωνία των δύο αρχηγών και «έθεσε όρους από τα ΜΜΕ».

    Την ίδια στιγμή από την ΝΔ κάνουν λόγο για πιέσεις που δέχθηκε εκ των έσω ο πρωθυπουργός αλλά και για «προσχηματικές κινήσεις πανικού».

    Σχολιάστε
  • Δυστυχώς αυτή τη στιγμή γίνονται γενικευμένα επεισόδια μεταξύ αγανακτισμένων και αναρχικών στην πλατεία Συντάγματος.
    Οι αναρχικοί είναι πιο οργανωμένοι και οι αντιδράσεις των αγανακτισμένων που είναι πολυπληθέστεροι φυσικά δεν μπορούν να τους απωθήσουν.

    Την ίδια στιγμή γίνονται επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ματ στην Ρηγίλλης.

    Σχολιάστε
  • Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρά μπροστά από τη Βουλή με τους Αγανακτισμένους να προσπαθούν να ρίξουν κάτω τον ατσάλινο φράκτη που έχει τοποθετηθεί από το τις 5 το πρωί από τις δυνάμεις ασφαλείας. Προκλητικό θεωρεί το συγκεντρωμένο πλήθος…

    την τοποθέτηση του φράκτη ο οποίος είχε παραγγελθεί μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το Δεκέμβριο του 2008 μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η ύπαρξη του φράκτη είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα ωστόσο στα εξωτερικό η χρήση αντίστοιχων φρακτών είναι ευρέως διαδεδομένη.

    Ένα επιπλέον στοιχείο είναι το γεγονός ότι ενώ όλες αυτές τις ημέρες οι Αγανακτισμένοι καλούσαν τους αστυνομικούς να έρθουν με το μέρος τους σήμερα είναι ιδιαίτερα οργισμένοι εναντίον τους.

    Από την πλευρά τους η στάση των δυνάμεων των ΜΑΤ είναι αρκετά προκλητική απέναντι στους διαδηλωτές αφού ακόμη και τη στιγμή που αλλάζουν βάρδια περνούν μέσα από το πλήθος ενώ δεν έχουν σταματήσει να κάνουν χρήση χημικών.

    Σχολιάστε
  • Pingback:

  • Σοκ προκάλεσε στο Μαξίμου η ξαφνική ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη χθες το απόγευμα. Η κυβέρνηση απόλυτα αιφνιδιασμένη από τις εξελίξεις αντέδρασε σε πολύ χαμηλούς τόνους, αλλά είναι βέβαιο ότι η στάση της καθορίστηκε κυρίως από την προσπάθεια να μην οξύνει την κατάσταση στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικός Ομάδας, που θυμίζει καζάνι που βράζει.

    Σχολιάστε
  • Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες καταφτάνουν στο κέντρο της Αθήνας το οποίο από νωρίς το πρωί «φρουρείται» από πρωτοφανή αριθμό αστυνομικών δυνάμεων που έχουν αποκλείσει όχι μόνο το κοινοβούλιο αλλά την περιοχή από το Καλλιμάρμαρο και την Λ. Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια και τις Στήλες του Ολυμπίου Διός.

    Τα τείχη από ψηλά κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί παντού προκαλούν την αγανάκτηση των πολιτών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς μικρές εστίες έντασης. Πριν λίγο επεισόδιο σημειώθηκε στην Β. Κωνσταντίνου στο ύψος της όταν διαδηλωτές εντόπισαν ομάδα βουλευτών που κατευθυνόταν προς το κοινοβούλιο. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και έγιναν και οι πρώτες προσαγωγές.

    Σχολιάστε
  • Ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπερνά η αποψινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα, καθώς πάνω από 100.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαδηλώνουν ειρηνικά.

    Η πλατεία Συντάγματος είναι ασφυκτικά γεμάτη ενώ η προσέλευση συνεχίζεται κυρίως από τη Β. Σοφίας και την Αμαλίας για τους πεζούς και από το μετρό της πλατείας Συντάγματος.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *