Φωτογραφία

Έκθεση μουσικής φωτογραφίας στο Ζάππειο

H Τέχνη της φωτογραφίας είναι ίσως η πιο συγγενική Τέχνη της μουσικής και του κινηματογράφου.
Σας περιμένουμε στο εκθεσιακό περίπτερο-φωτογραφική έκθεση του Ash In Art στο Ζάππειο 19-21/5/2017, στα πλαίσια της Music World Expo, της μεγάλης εμπορικής έκθεσης για την μουσική, το PA και τα μουσικά όργανα!

Oι φωτογραφίες-κάδρα του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κανελλόπουλου και αυτές του Χρήστου Κισατζεκιάν από καλλιτέχνες και συναυλίες που έγιναν στη χώρα μας, τα κείμενα και οι φωτογραφίες του σκηνοθέτη Κώστα Κολλημένου για τους μουσικούς του δρόμου, οι νοσταλγικές εικόνες του Ιπποκράτη Ναυρίδη από το θρυλικό «Ρόδον», τα 10 εξώφυλλα ελληνικών άλμπουμ βινυλίου του συλλέκτη Γιάννη Αλεξίου, αυτά με τις πιο όμορφες φωτογραφίες, οι φωτογραφίες μόδας συνοδεία κάποιου μουσικού αξεσουάρ του τεχνικού ήχου –φωτογράφου Κωνσταντίνου Π. Κρίθυμου και οι φωτογραφίες άλλων συναυλιών, από κάποια στούντιο και τα backstage μουσικών εκδηλώσεων, των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Ash In Art – Μιχάλη Μιχαηλίδη, Στέλιου Ανδρουλιδάκη, Γιώργου Βερναδάκη, Eveline Ziegler, Ιγνάτιου Κουρουβασίλη, Ξανθίππης Τσαουσίδου, Γιώργου Παρτσινέβελου, Νίκου Κωβαίου – να αποτελούν το υλικό της έκθεσης που επιμελήθηκε ο Τάσος Μενεμενόγλου για το περίπτερο του Ash In Art στην Music World Expo | https://www.musicworldexpo.gr/ που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, 19-21 Μαϊου.

Παράλληλα, σας καλούμε στην σχετική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της παραπάνω έκθεσης!

19-21 Μαΐου 2017 Ζάππειο Μέγαρο
Η έκθεση για τους επαγγελματίες του ήχου, του φωτισμού, των μουσικών & των Dj’s, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και θα ακουστεί δυνατότερα.

H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους αρκεί να τυπώσετε την πρόσκληση που θα βρείτε στην σελίδα της διοργανώτριας (https://www.musicworldexpo.gr/index.php/dikaioma-eisodou)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *