eventsΑποκριάτικαΕκδηλώσειςΣυναυλίες (Live)

Ανακατώματα το Τσικνοσάββατο στο Κουκάκι

Ανακατώματα το Τσικνοσάββατο στο Κουκάκι

ΑνΑΚαΤώΜαΤα Το ΤσικΝοΣάΒΒαΤο στο Κουκάκι. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με την πρωτοβουλία και συγχρηματοδότηση των καταστηματαρχών του Πεζόδρομου Γ. Ολυμπίου και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, διοργανώνεται ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν μπύρα, κρασί ή τσικουδιά με 2 ευρώ και θα κεράσουν τα σουβλάκια και τους μεζέδες. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 16:00 έως αργά το βράδυ δωρεάν δρώμενα και μουσικές για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.

Έναρξη στις 16:00 με αποκριάτικη παρέλαση από τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Κουκακίου ΚΟΥΚΑΚΙ B.C. στη συνέχεια δωρεάν δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους με κλόουν, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ

Το ζωντανό μουσικό μέρος του προγράμματος ανοίγει στις 17:00 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.
Από τις 19:00 οι DUSHA BAND & BALKAN EXPRESS με Χάλκινα πνευστά σε βαλκανικούς και παραδοσιακούς ήχους. Στην συνέχεια, ο Λευτέρη Γρηγορίου και τα “Global Νταούλια’ με παραδοσιακούς σκοπούς από Κρήτη, Πόντο, Μακεδονία, Θράκη, Βαλκάνια παντρεμένους αρμονικά με την Βραζιλιάνικη Batucada.ΟΙ ΤΖΑΜΠΟΥΝΟΝΤΟΥΜΠΑΚΟΙ με παραδοσιακούς και Νησιώτικους σκοπούς θα σκορπίσουν κέφι σε όλο το μήκος του πεζόδρομου στήνοντας ένα ξέφρενο γλέντι.

Στις 20:30  Secret Gig από την μπάντα Albert.
Από τις 21:00 τη σκυτάλη στις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν οι καλεσμένοι DJ’s Διονύσης Παπαδόπουλος aka (Dj Dennis), η Νάνσυ Αγγελοπούλου aka (Dj Nancy) με αγαπημένους ήχους από την δεκαετία του 1980 στήνοντας ένα μοναδικό Street Disco Party μέχρι αργά το βράδυ!

https://www.facebook.com/anakatomata/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *