TV & ΑφιερώματαvideonewsΑθλητικάΑθλητικά videos

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
130px-paoklogosvgΌλα τα τελευταία βίντεο και τα αφιερώματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Youtube.
Τα γκολ, οι φάσεις, οι φίλαθλοι, τα πανηγύρια, η Θύρα 4, τα χιουμοριστικά βίντεο ,τραγούδια και συνθήματα για τον ΠΑΟΚ

Αν βάλετε στις λέξεις κλειδιά το paok όταν ανεβάζεται κάποιο βίντεο του ΠΑΟΚ στο Youtube αυτόματα θα φαίνεται και εδώ.

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ) είναι αθλητικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε το 1926. To καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο στις 26 Απριλίου του 1926[2].Είναι αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες ομάδες των Βαλκανίων.

Πιο γνωστό είναι το ποδοσφαιρικό του τμήμα, με έδρα του το Γήπεδο Τούμπας, και το τμήμα μπάσκετ με το οποίο κατέκτησε και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους. Διαθέτει τμήματα και για άλλα αθλήματα και έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και σε άλλα τμήματα όπως η άρση βαρών και το γυναικείο ποδόσφαιρο όπου κατακτά το πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που εκπροσωπείται από τα τμήματα του στα πρωταθλήματα της Α Εθνικής στα ομαδικά αθλήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πόλο, χόκεϊ επί πάγου και ποδόσφαιρο γυναικών.

Χρώματα έχει το μαύρο που συμβολίζει το πένθος για την χαμένη πατρίδα και το άσπρο που συμβολίζει την ελπίδα για επιστροφή. Το έμβλημα του, ο δικέφαλος αετός με τα κλειστά φτερά που συμβολίζει το πένθος.

2 σκέψεις σχετικά με το “Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *