ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Θετική εκπαίδευση σκύλων χωρίς βία

tn_dogs_trainingΣτο site αυτό θα μάθετε για την εκπαίδευση των σκύλων με τη μέθοδο της Θετικής Ενίσχυσης Συμπεριφοράς (Positive Reinforcement), δηλ. με επιβράβευση και ΟΧΙ τιμωρία, σωματική ή ψυχολογική. Η μέθοδος της Θετικής Εκπαίδευσης εφαρμόζεται σε ΟΛΑ τα ζώα, π.χ. γάτες, κουνέλια, πουλιά (παπαγάλους, περιστέρια, κ.ά.), δελφίνια, φάλαινες, κοτόπουλα, κ.ά. Διαβάστε σχετικά στο τμήμα «ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν στην υγεία των 4ποδων φίλων σας, καθώς και παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μαζί τους, συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα για να τους προσφέρετε μια λιχουδιά, άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά και την εκπαίδευσή τους και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Υπάρχει ακόμη, ένα τμήμα για τους γατόφιλους, καθώς οι γάτες είναι μάλλον παρεξηγημένες από πολλούς.

Ενημερωθείτε για να μάθετε την αλήθεια γι’ αυτά τα υπέροχα ζώα και τον ψυχισμό τους. Ενημερωθείτε για τα βιβλία που σας προτείνουμε να διαβάσετε αλλά και διάφορα βοηθήματα, τα οποία μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά σας να μάθετε στον σκύλο σας «καλούς τρόπους».
Προγραμματίζετε κάποιες πολυήμερες διακοπές ή μια διήμερη απόδραση;
Είστε αναγκασμένοι να αφήνετε τον φιλαράκο σας μόνο του για πολλές ώρες, λόγω φόρτου εργασίας; Επικοινωνήστε με τη συνεργαζόμενη Πανσιόν Σκύλων «Star Dogs» και κάντε ευχάριστες διακοπές όχι μόνον εσείς αλλά και ο σκύλος σας.

Επειδή η Ελλάδα είναι μια χώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων, μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εσείς σε αυτό προσφέροντας την οικονομική ενίσχυσή σας ή τις υπηρεσίες σας ως εθελοντής στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» , αλλά και στο σημαντικό έργο του μη κερδοσκοπικού Αγγλικού σωματείου «Dogs for the disabled», που εκπαιδεύει σκυλιά-βοηθούς ανθρώπων με αναπηρίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

http://www.humane-training.gr/

Μια σκέψη για το “Θετική εκπαίδευση σκύλων χωρίς βία

  • ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ)…. ΕΓΩ ΟΜΩΣ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΝΟΗΤΕ) ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΠΟΤΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ κτλ… . ΕΠΙΣΗΣ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:00π.μ. , ΕΩΣ ΤΙΣ 1:00μ.μ. Ή 2:00μ.μ. . ευχαριστω!!!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *