ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάντε ένα τηλεφώνημα και “σώστε” τα Windows XP

Είστε από αυτούς που την έχουν καταβρεί με τα Windows XP και δεν θέλουν να αναβαθμίσουν σε Vista; Θεωρείτε την τελευταία έκδοση του γνωστού λειτουργικού “κακή”, προβληματική κτλ; Εκτός του ότι δεν συμφωνούμε (για πολλούς λόγους, αλλά δεν μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση γιατί μου είναι βαρετή. Ο καθένας ότι νομίζει και αγαπά), ήρθε η στιγμή να δράσετε και να τα “σώσετε”, έτσι ώστε να πάρουν μια “παράταση ζωής” από την Microsoft.

Θυμάστε κάποιες ηλεκτρονικές συλλογές υπογραφών (petitions) που είχαν ξεκινήσει πριν καιρό και στις οποίες υπέγραφαν όσοι ζήταγαν από την Microsoft να μην σταματήσει να υποστηρίζει τα XP μέσα στους επόμενους μήνες; Ε, σύμφωνα με το Neowin, η MS δεν αναγνωρίζει όλες αυτές τις υπογραφές, καθώς τις θεωρεί “ανεπίσημες”.

 

Αντί αυτού, ζητά από όσους ενδιαφέρονται επί του θέματος, να πάρουν τηλέφωνο στο σχετικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας και να καταθέσουν το παράπονο τους. Αν μαζευτούν αρκετά, τότε η εταιρεία θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενα τα XP να πάρουν παράταση (χωρίς να εγγυάται όμως κανείς τίποτα).

Go on λοιπόν. Πάρτε τους τηλέφωνο και πέστε τους πως θέλετε να καταθέσετε επίσημα το παράπονο σας επί του θέματος. Το τηλέφωνο για την Ελλάδα είναι το 801 500 3000 και από κινητό το 211 1206 500, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00. Αν μένετε εκτός Ελλάδας, μπείτε εδώ, επιλέξτε την χώρα σας και τα Windows XP και βρείτε τα σχετικά νούμερα.

Πηγή:TechGR

2 σκέψεις σχετικά με το “Κάντε ένα τηλεφώνημα και “σώστε” τα Windows XP

  • F…k the windows!!!Linux και πάλι linux…Το απόλυτο λειτουργικό σύστημα,εντελώς δωρεάν και ελεύθερο για τροποποιήσεις στον κώδικά του,απρόσβλητο από ιούς, πολύ πιο γρήγορο,ολοένα και πιο συμβατό με το hardware.Ο απόλυτος αέρας ελευθερίας στο χώρο της πληροφορικής!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *