Συναυλίες (Live)

Οι Future Islands στην Αθήνα

FUTURE ISLANDS

Το συγκρότημα από την Βαλτιμόρη επισκέπτεται για τρίτη φορά την Αθήνα, με τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του στις αποσκευές και την τηλεοπτική εμφάνιση που τους έκανε διαδικτυακούς ήρωες να κυριεύει τον μουσικό κόσμο.

Οι Future Islands, κατά κόσμον Samuel T. Herring (φωνή), William Cashion (μπάσο), Geritt Welmers (synthesizer) και νέα προσθήκη τον Michael Lowry (drums) μας παρουσιάζουν το νέο δίσκο τους Singles (2014, 4AD) – όπως και τις καλύτερες στιγμές από το παρελθόν τους – που αναγνωρίστηκε καθολικά ως έναν από τους καλύτερους pop δίσκους του 2014.

Με την απαράμιλλη και ιδιαίτερη παρουσία του frontman Sam, που ενθουσίασε μέχρι και τον συνήθως απαθή David Letterman με την ενέργεια, το πάθος, τις χορευτικές φιγούρες και φυσικά με τις φωνητικές του ικανότητες που όμοιες δεν υπάρχουν, οι Future Islands μετατρέπουν τραγούδια καλά ριζωμένα στο synth pop της δεκαετίας του ’80 σε κάλεσμα για ατελείωτο χορό. Και όλα αυτά, μόνο στην περίπτωση που μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την σκηνή, όπου κανείς δεν ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Sam να κάνει.

Μία από τις συναυλίες της χρονιάς για τους ανθρώπους που ζουν την ζωή μέσα από το πρίσμα της μουσικής αντλώντας χαρά και απόλαυση μέσα από αυτή.

Την συναυλία των Future Islands θα ανοίξουν οι Mechanimal, το σχήμα του Γιάννη Παπαϊωάννου (aka ION) στο οποίο συμμετέχουν ο Freddie F. στα φωνητικά, ο Κώστας Ματιάτος στις ηλεκτρικές κιθάρες και η Αγγελική Βρεττού στα visuals.

Εισιτήρια: 17 ευρώ (προπώληση) – 20 (ταμείο)
Προπώληση: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Viva

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *