ΚόσμοςΜΟΥΣΙΚΗ

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Michael Jackson

Michael-JacksonΟ διεθνούς φήμης Αμερικανός τραγουδιστής Μάικλ Τζάκσον, “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 50 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σπίτι του Τζάκσον βρήκαν τον βασιλιά της ποπ σταρ να μην αναπνέει και του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη επί τόπου. Στη συνέχεια τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο UCLA.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου του από κάποιον εκπρόσωπο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σπίτι του Τζάκσον βρήκαν τον pop-star να μην αναπνέει και του έκαναν επί τόπου καρδιο-αναπνευστική ανάνηψη. Εν συνεχεία, τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο UCLA….

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Εκατοντάδες βίντεος αφιερωμένα στον Michael Jackson (Tribute to Michael Jackson)

Ο Τζάκσον ετοιμαζόταν για τη «μεγάλη επιστροφή του» με μια σειρά από συναυλίες, οι οποίες θα ξεκινούσαν στις 13 Ιουλίου στο Λονδίνο. Οι παραστάσεις του θα ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο του 2010, ενώ όλα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο.

Michael Jackson – Dirty Diana

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0[/youtube]

2 σκέψεις σχετικά με το “Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Michael Jackson

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *