Εκδηλώσεις

Τσικνοπέμπτη ροκ πάρτι μασκέ για τον Άλλο Άνθρωπο

Τσικνοπέμπτη ροκ πάρτι μασκέ οικονομικής ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Δωρεάν Φαγητό Για Όλους την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ.

Σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ να κάνουμε την άλλη τσίκνα συμμετέχοντας στην τρελοδιασκέδαση με ψητοτσίκνες στην οδό ΡΗΓΑ ΠΑΛΑΜΗΔΟΥ 2, ΨΥΡΡΗ βάζοντας φωτιά στην μιζέρια, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ. Μπύρες 1€, ποτήρι κρασί 1€, ρακί 1€ και το ρακόμελο του άλλου ανθρώπου 2€.

Ψητά από τις 18:00 το απόγευμα, σαλάτες, μάσκες, σερπαντίνες, πολύ μουσική με παραδοσιακά και τρελά καρναβαλίστικα τραγούδια από όλο τον κόσμο. Με ζωντανή μουσική. Με μπάντες της ελληνικής rock σκηνής που θα ροκάρουν μέσα στο χώρο του ΕΜΠΡΟΣ. Με μπάντες που θα παίζουν και στον δρόμο μπροστά στην είσοδο του ΕΜΠΡΟΣ, με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ και συμμετοχή μόνο την πρόσφορα της χαράς και του κεφιού.
ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ, θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα αλλά και φάρμακα για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος, αλλά και πράγματα που χρειάζονται οι κρατούμενες από την Πέτρου Ράλλη.

Για την κοινωνική κουζίνα του “Άλλου Ανθρώπου” στην Μυτιλήνη, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Πειραιά, Δραπετσώνα, Μοναστηράκι, Ερμού, Θησείου, Πλ. Κουμουνδούρου, Βαρβακείου οδού Αθηνάς, Παγκρατίου και των κοινωνικών ιατρείων Ν. Φιλαδέλφειας, Βύρωνα, Ελληνικού, Κορίνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *