ΕκδηλώσειςΣυναυλίες (Live)

Φεστιβάλ Αναιρέσεις: Στίχοιμα/Zoro&Buzz/Taburo Bota/Novel729

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιστρέφει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στη Γεωπονική Σχολή ανανεωμένο και έτοιμο να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που έχει το ίδιο δημιουργήσει. Από 7 μέχρι 9 Ιουνίου λοιπόν η Γεωπονική Σχολή γεμίζει με τον αέρα ανατροπής, την μάχιμη δημιουργικότητα και την επαναστατική αναζήτηση των Αναιρέσεων.

Στίχοιμα μετά τις σαρωτικές παρουσιάσεις του καινούργιου τους δίσκου Θάλασσα επιστρέφουν στο γνώριμο χώρο της Γεωπονικής για ένα μεγάλο live. Η μοναδική παρουσία των στίχων του Βαλάντη και των παραγωγών της Μαρίνας με το κλίμα των Αναιρέσεων δημιουργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμόγια το βράδυ.

Μαζί τους οι Zoro και Buzz πιο δυνατοί και ωριμότεροι από (προ)πέρυσι. Στο πρώτο live μετά τη παρουσίαση δίσκου της «Δύναμης που δεν υπολογίζαν» οι Zoro & Buzz επιστρέφουν στη σκηνή των Αναιρέσεων.

Το line-up της πρώτης συναυλίας ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς Taburo Bota σε μια από τις λίγες τους εμφανίσεις στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές τους τον εξαιρετικό τους δίσκο «Σπίρτα σε πυρομανείς» αλλά και τον ανερχόμενο Novel729.

Το event του φεστιβάλ:
https://www.facebook.com/events/339685626668637/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *