Αθλητικά

Ώρες αγωνίας για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι

Συνεχίζονται οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο Αργεντινός αποχώρησε την Τρίτη από την προπόνηση αφού αισθάνθηκε κοιλιακό άλγος και εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και τη γνωμάτευση του γιατρού περιμένουν στον Ολυμπιακό. Οι έντονοι πόνοι που αισθάνθηκε στην κοιλιακή χώρα προκάλεσαν ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά που πάντως χαρακτήρισε “ψευδέστατα και κακόβουλα” όσα γράφτηκαν σχετικά με την υγεία του και τους λόγους που εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Μέχρι το βράδυ αναμένονται νεότερα από το ιατρικό τιμ που τον παρακολουθεί και μόνο τότε, όταν θα έχουν την επίσημη γνωμάτευση στον Ολυμπιακό, θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τον Γκαλέτι:
“Περιήλθαν εις γνώση μας δημοσιεύματα που αφορούσαν τον νοσηλευόμενο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λ. Γκαλέτι, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Ο ποδοσφαιριστής Λ. Γκαλέτι εισήχθη την 12η Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο αιτιώμενος κοιλιακά άλγη και επακολούθησε κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος και συνεχίζεται.
Ο ίδιος βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και η παραμονή του, όπως εικάζεται εκ των μέχρι τούδε αποτελεσμάτων, δεν θα διαρκέσει πολύ“.

Στο μεταξύ, προθεσμία να απαντήσει μέχρι απόψε έδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού στην πλευρά του Αργεντινού Χεσούς Ντάτολο. “Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Περιμένουμε μέχρι το βράδυ,” δήλωσε σχετικά ο γενικός διεθυντής της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος.
Τέλος, 1,5 εκατ. ευρώ ζητά η Σαχτάρ Ντόνετσκ για να παραχωρήσει τον Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο. Ο διεθνής Μεξικανός συναντήθηκε εξάλλου με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου συζήτησαν τις λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να ξαναντυθεί στα «ερυθρόλευκα», μετά από διάστημα περίπου δυόμισι χρόνων.

Δέκα ημέρες έξω ο Μήτρογλου

Δέκα μέρες θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο επιθετικός των «ερυθόλευκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, απ΄όπου επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στον φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό γυμνάστηκαν πρωί (10:30) και απόγευμα (16:30). Ο Ντουντού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Σοϊλέδης, ο οποίος έχει κάκωση αριστερής ποδοκνημικής από τη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινολογικό έλεγχο που ήταν αρνητικός, οπότε υπολογίζεται ότι σε πέντε ημέρες θα επανέλθει. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Ντάρμπισιρ, που έχει μεταβεί στην Αγγλία για να εξεταστεί.

Στο μεταξύ, σε έλεγχο αντιντόπινγκ από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, υποβλήθηκαν σήμερα το απόγευμα μετά από κλήρωση, δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα οι Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Α. Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα και Λεονάρντο.

Μια σκέψη για το “Ώρες αγωνίας για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι

  • Galletti me lene Antonia Zafiropoyloy ai eimai apo ta Trikala.Eimai 12.5 xronon kai trela eroteumeni me esena.Jero ro eisai pantremenos kai exeis kai paidia alla den fteo ego poy eisai toso omorfos,theos,kouklos………ILve you GALLETTI
    Olloi mou lene oti den prokite na gini kati metaji mas 1giati eimai asximi se antithesi me sena kai
    2epidi esu eisai pio meglos kai exeis oikogenia.
    Den me noiazi omos katholou
    Otan ematha pos mpikes sto nosokomio arxisa na
    kleo giati nomiza oti tha pethenes.Pantos ena thelo na jeris ego tha sinexiso na se onireuomai gia panta!!!!!!!!!!!!!
    Sou stelno Polla ma Polla filakia kai euxes gia ugia

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *