ΜΟΥΣΙΚΗ

“Midnight Rainbows” – Nέο album από τον Simon Bloom

O Simon Bloom παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά το albumMidnight Rainbows”, που μόλις κυκλοφόρησε, την Μ. Δευτέρα, 25 Απριλίου, στο bar Nixon, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς του. Ο John Hardy (Thee Holy Strangers, Dustbowl) στην pedal steel guitar, ο Ale Casta στο μπάσο και τα κρουστά, ο Πάνος Γιαννακάκης στις κιθάρες και η Τζένη Καπάδαη (Thee Holy Strangers, Expert Medicine) στα φωνητικά και στο rhodes, θα τον συνοδεύσουν στα ολοκαίνουργια, αλλά και κάποια παλαιότερα, τραγούδια του.

To “Midnight Rainbows” είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του. Έχουν προηγηθεί τρία albums, στο γνώριμο μουσικό του ύφος, εκεί όπου η folk-rock συναντάει τα υπνωτικά blues και την ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Το 2006, παρουσίασε το ντεμπούτο του, “Real Shadows” (Olon Music), ενώ ακολούθησαν τα Hollow Butterfly (Archangel Music / Shift Records, 2009) και Hazy Moon (Restless Wind, 2012). 

Το νέο δημιούργημα του Έλληνα singer / songwriter περιέχει οχτώ πανέμορφα τραγούδια που συνδυάζουν τη folk και τα blues με το psych-rock, τιμώντας τις βασικές επιρροές του Simon, που προσδιορίζονται σε ονόματα όπως ο Nick Drake, o JJ Cale, o Bob Dylan, o Neil Young και οι πρώιμοι Pink Floyd.

Βar Nixon
Αγησιλάου 61, Κεραμεικός,
Τηλ: 210-3462977

Είσοδος:
6 ευρώ
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00, ενώ το live θα ξεκινήσει στις 22:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *