ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέο single και αργότερα νέο album από τους…Blur

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='blur' orderBy="relevance"]


Χαρμόσυνα νέα για τους θαυμαστές του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος.
Τα μέλη των Blur αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά . Οι Blur έχουν κανονίσει να μπουν στο στούντιο για ηχογραφήσεις τον Ιανουάριο και, αν όλα πάνε καλά, να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους στα τέλη του 2011.
Το συγκρότημα είχε κάνει κάποιες συναυλίες το καλοκαίρι του 2009 και κάπως έτσι ήρθε η απόφαση να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.
Εάν αναλογιστούμε ότι το νέο συγκρότημα του Liam Gallagher, Beady Eye, θα κυκλοφορήσουν σύντομα το ντεμπούτο τους και ότι οι Pulp είναι ξανά μαζί για καλοκαιρινές συναυλίες, τότε μιλάμε για Brit pop επέλαση αυτό τον χρόνο!
Μετά από τα live τους λοιπόν, έφτασε και η ώρα για νέο δισκογραφικό υλικό, το οποίο όπως φαίνεται είναι έτοιμο!
Στις 17 Απριλίου το συγκρότημα θα παρουσιάσει το νέο single που ηχογράφησε πρόσφατα και το οποίο θα αποτελεί δείγμα της μελλοντικής ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς!
Οι Blur (Μπλερ) είναι ένα αγγλικό ροκ συγκρότημα από το Λονδίνο. Αποτελούνται από τους: Ντέιμον Άλμπαρν (φωνητικά), Γκρέιαμ Κόξον (κιθάρα), Άλεξ Τζέιμς (Ηλεκτρικό μπάσο) και Ντέιβ Ρόουντρι (ντραμς). Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, ενώ ήταν γνωστή και η “έχθρα” με το συγκρότημα Oasis, σχετικά με τις θέσεις τους στα τσαρτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *