Αθλητικά

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (videos)

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα βρει το νέο έτος τον Ολυμπιακό, που νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 14η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με υπέροχο γκολ του Φουστέρ (9′) και τέρμα του Τζιμπούρ (43′), αλλά στην επανάληψη έριξαν ρυθμούς, δίνοντας δικαιώματα στους φιλοξενούμενους.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xn32kx_superleague-14y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyy-2-0-highlights_sport#from=embed[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’olympiakos pas giannena’ resultsPerPage=”6″ hqThumbs=”true”]

Κράτησαν όμως το μηδέν για πέμπτο διαδοχικό ματς και με την πέμπτη τους σερί νίκη διατήρησαν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Παναθηναϊκό (έχει δύο ματς λιγότερα) και την αύξησαν στους πέντε από την ΑΕΚ. Χωρίς νίκη για εφτά παιχνίδια η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που προσπάθησε στην επανάληψη, αλλά παραμένει μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αποθεώθηκε ο Τάσος Πάντος από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Σε συνήθεια έχει εξελιχθεί το “γρήγορο γκολ” για τον Ολυμπιακό, που μπήκε πολύ δυνατά, κλείνοντας τον ΠΑΣ στα καρέ του. Ο Φουστέρ επιχείρησε δύο σουτ χωρίς επιτυχία, αλλά το τρίτο (μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μοντέστο) ήταν κεραυνός, που κατέληξε στα δίχτυα του Φεγκρούς για να δώσει στο 9′ το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά. Με το γνωστό πρέσινγκ από ψηλά να λειτουργεί πάλι και τους Μιραλάς, Φετφατζίδη σε καλή μέρα, η ερυθρόλευκη πίεση κράτησε μέχρι το 20λεπτο, διάστημα, στο οποίο οι παίκτες του Βαλβέρδε κέρδισαν έξι κόρνερ, χωρίς όμως να τα εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=114370#ixzz1gxZKpnyv

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή νίκη και καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έκλεισε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες. Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή το βράδυ.

Τα γκολ που σφράγισαν το αποτέλεσμα πέτυχαν ο Φουστέρ με πολύ δυνατό σουτ στο 9ο λεπτό και ο Τζιμπούρ με σουτ από κοντά στο 43ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά να προηγηθεί σχετικά νωρίς και να μεταφέρει έτσι την πίεση στον αντίπαλο, ο οποίος εκτός από το να αμύνεται, θα έπρεπε να βγει και στην επίθεση για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει.
Οι «ερυθρόλευκοι» με το γνωστό τρόπο τους παιχνιδιού, δηλαδή την κατοχή της μπάλας, την πίεση ψηλά και την συνεχή κίνηση, κατάφεραν να αποδώσουν όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ένα σκορ που τους έδωσε τη δυνατότητα να είναι σχετικά πιο ήρεμοι στο δεύτερο μέρος, όπου και πάλι, χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ της νίκης.
Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός κλείνει επιτυχημένα μια σειρά συνεχόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα και στρέφει το ενδιαφέρον του στο Κύπελλο, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον Πιερικό, στον τελευταίο αγώνα για το 2011…[http://www.olympiacos.org]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *