Αθλητικά

Ολυμπιακός-Λάρισα 6-0 (videos)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Στο τελευταίο παιχνίδι του Αντώνη Νικοπολίδη, που έκλεισε την καριέρα του όπως του αξίζει, η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν απολαυστική και σκόρπισε με 6-0 στο κατάμεστο Καραϊσκάκη τη Λάρισα, που του χρόνου θα αγωνίζεται στη Football league.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’ολυμπιακος λαρισα’ resultsPerPage=”16″ hqThumbs=”true”]

Στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν την 15η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, επίδοση που καταφέρνουν για πρώτη φορά. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς ο Ολυμπιακός το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο, πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Τζιμπούρ και ο Φουστέρ, που πανηγύρισε δύο γκολ, διαμόρφωσαν το 3-0 του α’ ημιχρόνου, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς και Φετφατζίδης το τελικό αποτέλεσμα. Στις εξέδρες οι φίλαθλοι έστησαν το δικό τους πάρτι, αποθεώνοντας παίκτες και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92912#ixzz1JqdgkJog

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στον θρόνο του και το γιόρτασε όπως μόνο αυτός ξέρει, σε μια φιέστα που τα είχε όλα. Αποθέωση για το “αντίο” του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, βραβεύσεις και ατελείωτο γλέντι.

“Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από φιέστες, μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχει πάρει”, είχε δηλώσει πριν 2 μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και την Κυριακή στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αποδείχτηκε περίτρανα.

Πράγματι, οι Πειραιώτες δεν έχουν ανάγκη από φιέστες και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, μετά από τόσα πρωταθλήματα να τον γιορτάζουν. Το φαληρικό γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο και άπαντες (παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλοι) πανηγύρισαν το 38ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Κεντρικό πρόσωπο στην “ερυθρόλευκη” φιέστα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο 40χρονος άσος, έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι μετά από 21 χρόνια πλούσιας καριέρας  και πάνω από 30.000 φίλαθλοι τον αποθέωσαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν από τις 18:30, όπου ο έμπειρος πορτιέρο βγήκε για το τελευταίο “ζέσταμα” της καριέρας του και αμέσως πήρε το χειροκρότημα και έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου, που ήταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες…[http://www.sport24.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *