ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S III

Περιμέναμε τόσο καιρό για τον συνεχιστή της πλέον μυθικής σειράς κινητών της Samsung, της σειράς Galaxy, για να δούμε τελικά το νέο Samsung Galaxy S III να παρουσιάζεται, με όλες τις επισημότητες που του αρμόζουν. Το νέο Galaxy S III είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους, όπως λέει και το σλόγκαν της Samsung (“Designed For Humans”), είναι πιό δυνατό απο ποτέ (τετραπύρηνος Exynos επεξεργαστής),μεγαλύτερο απο ποτέ με 4,8″ ίντσες Super HD Amoled οθόνης απο άκρη σ’άκρη και σε προσέχει σαν τα μάτια του, στην κυριολεξία, μιας και ένα νέο feature επιτρέπει στο Galaxy S III να παρατηρεί μέσα απο την εμπρόσθια κάμερα των 1,9 megapixels τα μάτια σου. να καταλαβαίνει πότε και για πόσο κοιτάς στην οθόνη και να την κρατάει αναμμένη μέχρι που θα κοιτάξεις αλλού και η οθόνη έτσι απλά θα σβήσει.

Android Ice Cream Sandwich φυσικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται, 4,8″ ίντσες Super Amoled οθόνη με ανάλυση HD 1280 x 720 pixels, τετραπύρηνο Samsung Exynos επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,4GHz, 1GB μνήμη, 8,6 χιλιοστά πάχος για να χωράει άψογα στο χέρι σου, βάρος μόλις 133 γραμμάρια τα οποία είναι λίγα για το μέγεθος αυτού του κινητού είναι κάποια απο τα χαρακτηριστικά του νέου θηρίου της Samsung. Απο εκεί και πέρα τη δύσκολη δουλειά της συντήρησης δυνάμεων την δίνει μία μπαταρία 2100mAh ενω οι φωτογραφίκές σας ανησυχίες θα αποτυπωθούν απο την 8 megapixels κάμερα με burst mode και οι βιντεοκλήσεις θα γίνουν πραγματικότητα μέσω της εμπρόσθιας κάμερας των 1,9 megapixels. Δεν χρειάζεται βέβαια να πούμε πως το Samsung Galaxy S III έχει την δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε High Definition σε ανάλυση 1080p. H επικοινωνία με τον έξω κόσμο γίνεται πραγματικότητα μέσω Wifi b/ g/ n και Bluetooth 4.0 μαζί με NFC.

Σχεδιαστικά η Samsung ξέφυγε λίγο απο την τετράγωνη λογική που είχε το προηγούμενο Samsung Galaxy S III και για μένα ίσως να είναι και το μόνο μελανό σημείο. Οι καμπύλες του, λόγω μεγέθους χαλάνε λίγο την οπτική του νέου Galaxy S III, χάνει την αυστηρότητά του σαν high-end smartphone που είναι. Βέβαια το θέμα “σχεδιασμός” είναι κάτι το υποκειμενικό και μπορεί σε κάποιους να αρέσει.

Αρκετά όμως με τα λόγια, ώρα για οπτική απόλαυση και Samsung Galaxy S III σε φωτογραφίες, την πρώτη επίσημη διαφήμιση σε βίντεο και το πρώτο επίσημο Hands On βίντεο απο ποιόν άλλο; Την Samsung φυσικά.

[DAILYFIX.GR @ apn]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D683O1YeozY[/youtube]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *