Συναυλίες (Live)

29 Μαϊου στο TerraVibe ο Bob Dylan

Στις 29 Μαΐου, το Terra Vibe Park υποδέχεται έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της μουσικής παγκοσμίως, μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της τελευταίας πεντηκονταετίας, τον Bob Dylan, μαζί με το συγκρότημά του, στα πλαίσια του Never Ending Tour, της περιοδείας που ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζει ακόμα, μετρώντας πάνω από 2000 εμφανίσεις!

Ο Bob Dylan υπήρξε ο καταλύτης για τη ροκ μουσική και μια εμβληματική φυσιογνωμία για πέντε δεκαετίες. Από τον Ιανουάριο του 1961, όταν ο άσημος εικοσάχρονος Robert Allen Zimmerman φτάνει στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει το είδωλό του, τον Woody Guthrie, μουσικό και τραγουδιστή της φολκ αμερικάνικης σκηνής, έως σήμερα χρειάστηκαν να κυλήσουν πολλές πέτρες και να χυθούν τόνοι μελανιού για να εξηγηθεί το μέγεθος της ιδιοφυΐας, που έγινε ο Bob Dylan!

Έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Rolling Stone ως ο σημαντικότερος σόλο καλλιτέχνης, έχει βραβευτεί με βραβείο Όσκαρ και 11 βραβεία Grammy. Μέχρι σήμερα η πορεία του σημαδεύεται από 55 άλμπουμ, μερικά από τα οποία σφράγισαν την εποχή του.

Από το πρώτο του άλμπουμ με το όνομα του, στο Blonde on blonde (1966) -το εμβληματικό διπλό άλμπουμ της γενιάς του- έως το Love and Theft (2001) – το άλμπουμ σταθμό για τη γενιά των παιδιών του- και έως το τελευταίο του, το Together through life(2009), ο Bob Dylan δεν σταματά να ηχογραφεί μερικά από τα σημαντικότερα άλμπουμ όλων των εποχών.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Από χτες 12 Απριλίου ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Dylan. Έτσι όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα πολυπόθητα χαρτάκια για να παρακολουθήσουν τον διάσημο τραγουδιστή και το συγκρότημά του, σπεύσατε να τα αγοράσετε.

Τα πρώτα εισιτήρια που φτάνουν τα 2500 θα κοστίζουν 39 ευρώ, ενώ στην συνέχεια θα φτάσουν τα 45 ευρώ. Οι διακεκριμένες θέσεις θα στοιχίζουν 75 ευρώ ενώ για όσους δεν προλάβουν να τα παραλάβουν εγκαίρως θα αποκτήσουν τα εισιτήρια την ημέρα της συναυλίας με 50 ευρώ.

INFO

Τοποθεσία: Terra Vibe Park, Μαλακάσα

Ημερομηνία: Σάββατο 29 Μαΐου

Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα 2500 εισιτήρια: 39 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους: 45 ευρώ, διακεκριμένη θέση: 75 ευρώ, Ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 50 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίωνTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, τηλ.: 210 3608 366, Ticket House, Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 264880, Online ή αγορές με πιστωτική κάρτα: http://www.ticketpro.gr/ καιhttp://www.tickethouse.gr

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OD2hE2b2AVU[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *