ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Watch Dogs, έρχεται να αναταράξει τον κόσμο των video games

WatchDogs-preview-1

Το Watch Dogs είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια και ευτυχώς για τους απανταχού gamers η ώρα των αποκαλυπτηρίων σχεδόν έφτασε, μιας και στις 27 Μαΐου το Watch Dogs έρχεται να αναταράξει τα νερά του κόσμου των video games. Το παιχνίδι προέρχεται από την Ubisoft και η πρώτη φορά που πήραμε μία γεύση ήταν το 2012 στην E3, όμως το Watch Dogs βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Ubisoft Montreal από το 2009.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοικτού κόσμου (όπως περίπου το GTA) και σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Ubisoft το Watch Dogs δημιουργήθηκε για να “ξεπεράσει τα όρια των σημερινών παιχνιδιών ανοικτού κόσμου“. Φυσικά την εποχή που ξεκίνησε να φτιάχνεται το Watch Dogs, το Playstation 4 και το XBOX One δεν υπήρχαν, άλλος ένας λόγος λοιπόν που μας κάνει να περιμένουμε φοβερά γραφικά και τρομακτικές επιδόσεις. Η χρήση των πληροφοριών και η δυνατότητα των παικτών να ελέγχουν μία ολόκληρη πόλη χρησιμοποιώντας τεχνικές hacking είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης του παιχνιδιού και το βίντεο που ακολουθεί μόνο ενδιαφέρον είναι μιας και περιπέτεια που υπόσχεται ο συγκεκριμένος τίτλος είναι πέρα για πέρα αναμενόμενη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NuAbH8Z8iwk[/youtube]

[Σε συνεργασία με το DAILYFIX]

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One ενώ θα κυκλοφορήσει και για Wii U αλλά με καθυστέρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *