θέατρο

Άνοιξε ξανά το θέατρο Εμπρός (videos)

Άνοιξε ξανά το θέατρο Εμπρόςθέατρο Εμπρός: Αργά το βράδυ, το πλήθος των ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί, έριξε τα τσιμέντα που είχαν τοποθετηθεί στις εισόδους του από την ΕΛ.ΑΣ. και έδωσε ξανά τον χώρο εκεί που ανήκει : στην τέχνη και στους ανθρώπους του. Μια επανακατάληψη μετά μουσικής.

Οι τσιμεντόλιθοι που χτίστηκαν για να κλείσει η είσοδος του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ έπεσαν και το θέατρο γύρισε στον κόσμο του.

Νωρίς το απόγευμα χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των καλλιτεχνών και συγκεντρώθηκαν έξω από τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο για να διαμαρτυρηθούν για το τσιμέντωμα και το κλείσιμο του θεάτρου από την ΕΛ.ΑΣ.

Το θέατρο Εμπρός είναι ανοιχτό σε ευρύ φάσμα δράσεων, όπως ερευνητικές διεργασίες, περφόρμανς, θέατρο, μουσική, χορό, εικαστικά, εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, video art, εργαστήρια, συζητήσεις, αναγνώσεις ποίησης, κινηματογραφικές προβολές, συζητήσεις για βιβλία, συνελεύσεις/συναντήσεις ομάδων, δράσεις αλληλεγγύης, γιορτές, πάρτι, μαθήματα, συλλογική κουζίνα, δράσεις στο χώρο, στη γειτονιά, στο δρόμο κ.ά.

θέατρο Εμπρός όλα τα τελευταία βίντεο στο youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *