Επικαιρότητα

Έπεσε ελικόπτερο, σώοι οι δυο επιβάτες – Αναμεσά τους ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας

Σώοι εντοπίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του ελικοπτέρου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μεταξύ Αυλώνας και Μαλακάσας, από τις 14:45, που είχε την τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου Τανάγρας.

Οι δύο άνδρες – ο ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας – θα μεταφερθούν αρχικά με ελικόπτερο στο στρατόπεδο Σακέτα της Πάρνηθας και κατόπιν στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Το ελικόπτερο που εντοπίστηκε νότια της Μαλακάσας, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, φέρει ζημιές, ενδεχομένως λόγω αναγκαστικής προσγείωσης.
Είχε απογειωθεί στις 12.59 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για εκπαιδευτική πτήση με τον εκπαιδευτή και τον εκπαιδευόμενο και με βάση το σχέδιο πτήσης επρόκειτο να επιστρέψει στις 14:50, αφού προηγουμένως θα έκανε μια βόλτα στην περιοχή Αυλώνα-Αγιος Θωμάς-Τατόι.

Στην έρευνα μετείχε ένα ελικόπτερο Super Puma και ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο μαχητικά F-16 και ένα ελικόπτερο της Πολιτικής Αεροπορίας.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *