Σούπερ μάρκετ

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές και διαφημίσεις

ΑΒ Βασιλόπουλος  προσφορές και διαφημίσεις
ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές. Δείτε τες όλες εδώ. H Άλφα Βήτα, ΑΒ Βασιλόπουλος είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ που λειτουργεί στην Ελλάδα.




Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες προσφορές της ΑΒ Βασιλόπουλος και όλες τις τελευταίες διαφημίσεις τους.

[box type=”success” ]Στα ΑΒ, αληθινά χαμηλές τιμές κάθε μέρα! Στα ΑΒ για τα 20 χρόνια AB Plus κάνουμε κάθε στιγμή σας στιγμή χαράς!Γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια AB Plus και κερδίστε, με πόντους, προσφορές και μοναδικά προνόμια![/box]

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 1939 τρεις αδελφοί Βασιλόπουλοι ο Γεράσιμος, ο Χαράλαμπος και ο Γεώργιος, αγόρασαν από ένα μακρινό θείο τους (Παναγόπουλος) ένα μικρό μπακάλικο στην οδό Βουλής 29, το οποίο μετέτρεψαν σε ένα εκλεκτό παντοπωλείο με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ. Το 1950 ίδρυσαν το ιστορικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 19. Το πρώτο, στην οδό Βουλής, λειτούργησε μέχρι το 1966.

Τον Δεκέμβριο του 1969 οι δύο πρώτοι από τους τρεις αδελφούς Βασιλόπουλου, ο Γεράσιμος και ο Χαράλαμπος μαζί με τον Χαράλαμπο Ποριάζη, ίδρυσαν την Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που ιδρύθηκε είναι αυτό που βρίσκεται στο Ψυχικό. Δυο χρόνια αργότερα, ιδρύθηκε το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κηφισιά και μέχρι το 1989, ιδρύθηκαν άλλα 9 καταστήματα στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *