Αθλητικά

Αναβολή αγώνων της Σούπερ Λίγκα

opap_logoΗ Σούπερ Λίγκα με επίσημη ανακοίνωσή της, αναβάλει τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-Ολυμπιακού και Πανιωνίου-ΠΑΟΚ -που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα- στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του κορυφαίου εθνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Αντιθέτως, κανονικά θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι τρεις αγώνες του προγράμματος, δηλαδή, Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα στις 16:45, Λεβαδειακός-Καβάλα στις 16:45 και Πανθρακικός-Ηρακλής, στις 19:00. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει: «Η Superleague αποφάσισε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο νομός Αττικής λόγω των πυρκαγιών, την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Οι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής -στην Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας υπάγεται και το ΟΑΚΑ- και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, την υγεία των φιλάθλων και των αθλητών, καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη της απόφασης αυτής, για τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στην Αττική. Οι αγώνες θα οριστούν εκ νέου από τη Superleague!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *