ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Αρραβώνας – Εντυπωσιάστε με μια ξεχωριστή πρόταση δώρου για όλους

Αρραβώνας - Εντυπωσιάστε με μια ξεχωριστή πρόταση δώρου για όλους

Ο αρραβώνας είναι ένα ορόσημο στη ζωή ενός ζευγαριού και είναι η στιγμή να γιορτάσουν την αγάπη και τη δέσμευσή τους. Αν ψάχνετε για δώρα αρραβώνων για το ζευγάρι ή τους γονείς τους, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές δημοφιλείς ιδέες.

 

Δώρα αρραβώνων για το ζευγάρι

Μπρελόκ για ζευγάρια: Υπάρχουν πολλοί τύποι αυτών των μπρελόκ που μπορείτε να χαρίσετε στο ζευγάρι, σε σχήμα παζλ ή καρδιάς. Είναι κάτι που θα συμβολίζει τη δέσμευσή τους και όταν θα έρχονται κοντά θα μπορούν να τα ενώνουν και να δημιουργείται ένα αναπόσπαστο κομμάτι. Επίσης, μπορείτε να έχετε επάνω χαραγμένες κάποιες ημερομηνίες, που θα αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που ίσως να είναι η ημερομηνία γνωριμία τους. Στα μπρελόκ για ζευγάρια μπορείτε να χαράξετε κάποια κείμενα ή να τυπώσετε μία φωτογραφία που να σας θυμίζει μία ξεχωριστή στιγμή. Μπορούν να έχουν ένα κοινό στυλ για να ταιριάζουν μεταξύ τους. 

 

Ποτήρια σαμπάνιας – Σε αυτά τα ποτήρια μπορείτε να χαράξετε επάνω τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του αρραβώνα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό που μπορούν να χρησιμοποιούν αργότερα στην τελετή του γάμου, στο γαμήλιο τραπέζι. Επίσης είναι κάτι που θα χρησιμοποιούν σε κάθε ξεχωριστή γιορτή και περίσταση με ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. 

 

Ένας πίνακας –  Εάν το ζευγάρι αγαπάει την τέχνη, μπορείτε να προσαρμόσετε ένα αγαπημένο απόσπασμα ή ρητό σε έναν πίνακα, κάτι που να αντιπροσωπεύει και τους δύο. Μπορείτε να το τυπώσετε σε καμβά, ξύλο ή μέταλλο. Αυτό είναι ένα μοναδικό δώρο που θα προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι τους.

 

Άλμπουμ φωτογραφιών αρραβώνων – Δώστε στο ζευγάρι ένα μέρος για να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες του αρραβώνα με ένα εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών. Μπορείτε να τυπώσετε τα ονόματά τους και την ημερομηνία του αρραβώνα τους στο εξώφυλλο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό που θα λατρέψουν.

 

Αρραβώνας

Εκτός από τα δώρα του ζευγαριού , τα δώρα για την μαμά και τον μπαμπά είναι απαραίτητα. 

Μία προσωποποιημένη κορνίζα, είναι ένα υπέροχο δώρο για τους γονείς του ζευγαριού. Μπορείτε να βάλετε μέσα στο πλαίσιο χαραγμένα τα ονόματα και την ημερομηνία του αρραβώνα μαζί με μια φωτογραφία ή να επιλέξετε ένα σχέδιο που θα αντικατοπτρίζει το προσωπικό τους στυλ.

Μπουκάλι κρασιού – Χαρίστε στους γονείς ένα μπουκάλι κρασιού με ειδική ετικέτα. Μπορείτε να τυπώσετε τα ονόματά τους με ένα μήνυμα στην ετικέτα, δημιουργώντας ένα μοναδικό δώρο.

Κολάζ φωτογραφιών – Δημιουργήστε ένα κολάζ φωτογραφιών με τις φωτογραφίες των αρραβώνων του ζευγαριού για στους γονείς. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσετε στους γονείς ένα ωραίο αναμνηστικό για να το έχουν σπίτι τους.

Προσωποποιημένη κουβέρτα – Δώστε στους γονείς μια ζεστή κουβέρτα με τα ονόματά τους ή με ένα μήνυμα κεντημένο πάνω της. Αυτό είναι ένα πρακτικό και προσεγμένο δώρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ψυχρές νύχτες του χειμώνα.

 

Ανάγλυφη σανίδα κοπής – Μπορεί να θυμίζει πιο πολύ ένα δώρο για την μαμά, αλλά είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους δύο γονείς εφόσον αγαπούν το μαγείρεμα. Μπορείτε να έχετε από την μία πλευρά, χαραγμένα επάνω τα ονόματά τους, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο δώρο που θα χρησιμοποιούν για τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *