events

Αφιέρωμα στα Διάφανα Κρίνα 2 στην Deathdisco…για τον Θάνο

Διάφανα Κρίνα
Αφιέρωμα στα Διάφανα Κρίνα 2 στην Deathdisco στου Ψυρρή με τα έσοδα από τα εισιτήρια για την οικονομική ενίσχυση για του Θάνου Ανεστόπουλου.

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ:3 ευρώ*(*τα έσοδα από το εισιτήριο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Θάνου Ανεστόπουλου!)

Σχεδόν 4 μήνες μετά το συγκλονιστικό διήμερο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και το προεόρτιο βράδυ στο Death Disco,επιστρέφουμε σε μια γη που ανατέλλει.

Ο Θάνος στη μάχη που δίνει μας έχει όλους ανάγκη όπως και εμείς εκείνον,μας το ζήτησαν τα γνωστά και άγνωστα παιδιά από τις συναυλίες και τις βραδιές στα μπαρ,μας το ζήτησαν οι φίλοι του και εμείς είμαστε εδώ ,περίοδο Χριστουγέννων να στήσουμε μια γιορτή που το συναίσθημα αυτής δε θα σβήσει μαζί με τα λαμπάκια λίγες μέρες αργότερα.

όλη η δισκογραφία των Κρίνων θα κάνει τη βόλτα της στα ηχεία του Death Disco,μαζί με όσα αγαπάμε εμείς και ο Θάνος,Nick Cave,Joy Division,Wovenhand,Tindersticks,Τρύπες etc….
θα ακολουθήσουν περισσότερες εκπλήξεις.
ένα μεγάλο ευχαριστώ προκαταβολικά για την ηθική υποστήριξη σε όλο αυτό στον πολύ στενό προσωπικό κύκλο φίλων του Θάνου,στα παιδιά της πρώτης γραμμής που το ζήσαμε μαζί στην Τεχνόπολη και στο ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ fans.Τα λέμε στου Ψυρρή….

στα decks: Γιώργος Σαφελάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *