Συναυλίες (Live)

Βίκυ Λέανδρος in Celebration Concert

ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ in Celebration Concert στο Christmas Theater.  Η Ελληνίδα που ταξίδεψε την χώρα μας σε όλο τον κόσμο επιστρέφει στην Αθήνα  τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Μια γιορτινή συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές της ρεπερτόριο:
“Η μικρή μας ιστορία” – “Το μυστικό σου”, “Après toi” – “L’ Amour est bleu” , “Ne me quitte pas – Πες μου πως μπορείς ” , “Ζω για να σ΄αγαπώ” – “Free again” κ.α.

Η Vicky Leandros έχει γράψει ιστορία στον χώρο της μουσικής. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια σε περισσότερες από 55 χώρες.
Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 70 συναυλίες. Φέτος επιστρέφει στην Αθήνα και γιορτάζει μια καριέρα γεμάτη συγκινήσεις. Με ένα υπέροχο ensemble σπουδαίων μουσικών θα μας παρουσιάσει όλες τις χρυσές στιγμές της πορείας της στο τραγούδι, με μια σειρά κλασικών τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει όπως “Η μικρή μας ιστορία” του Michel Legrand, “Το μυστικό σου”, “Après toi”, “L’ Amour est bleu”, “Ne me quitte pas / Πες μου πως μπορείς ” του Jacques Brel,   “Ζω για να σ΄αγαπώ” από την Λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι, “Free again” και πολλές άλλες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές της ρεπερτόριο.

Η μεγάλη γιορτή μιας διεθνούς καλλιτέχνιδας που ταξίδεψε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ένα λαμπερό Celebration Concert στην γιορτινή αίθουσα του Christmas Theater λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Γιατί όπως και η ίδια λέει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τις μέρες μας μεγαλύτερες, όμως με την μουσική μπορούμε να τις κάνουμε καλύτερες».

Με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους η Βίκυ Λέανδρος είναι πραγματικά από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που ταξίδεψε την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τραγουδίστρια όμως, η ίδια είναι συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός πολλών από τις μεγάλες της επιτυχίες.  Πέρα από τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες η Βίκυ Λέανδρος έχει αναπτύξει μια έντονη φιλανθρωπική δράση. Κάθε χρόνο δίνει πάνω από 70 συναυλίες, με ένα μέρος των εσόδων τους να προσφέρονται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η Unicef, Μια καρδιά για τα παιδιά, Mentor κ.α., ενώ στηρίζει το έργο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για το λόγο αυτό, Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής Πέτρος την ανακήρυξε Πρέσβειρα της περιοχής του για τα παιδιά της Αφρικής, ενώ είναι η μόνη γυναίκα στην οποία έχεις απονεμηθεί αυτός ο τίτλος.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της της απονεμήθηκαν δεκάδες χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, καθώς και ένας διαμαντένιος και παράλληλα έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Τιμές εισιτηρίων 
Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
VIP ζώνη: 65 ευρώ
A ζώνη: 55 ευρώ
Β ζώνη: 45 ευρώ

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)
Γ ζώνη: 35ευρώ
Δ ζώνη: 25 ευρώ
Ε ζώνη: κανονικό 18 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 13 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 13 ευρώ, συνοδός 18 ευρώ
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700
Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CHRISTMASTHEATER.GR

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 20.30
ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ Celebration Concert

Christmas Theater
Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *