Επικαιρότητα

Για χάριν της ενότητας του ΠΑΣΟΚ υποχώρησε ο Βενιζέλος

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΤην απόφαση του για μην προχωρήσει στη δημιουργία ομίλου ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι αναλαμβάνει και πάλι την πρωτοβουλία να εκτονωθεί η κατάσταση και παρακαλεί δημόσια πανεπιστημιακούς και άλλους ενεργούς πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην ανανέωση της κεντροαριστεράς ,να μην προχωρήσουν στη δημιουργία ομίλου και κάποιους που όπως επισημαίνει, θέλουν να τον εμπλέξουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος ας υποχωρήσω εγώ χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας σημειώνει. Ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι η πρόθεση για δημιουργία ομίλου παρεξηγήθηκε και δημιούργησε εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ.

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στην πλευρά Παπανδρέου, μετά την εξέλιξη αυτή, η οποία εκφράστηκε και με γραπτή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος, Γιάννη Ραγκούση. Όπως τονίζει ο κ. Ραγκούσης: “μοναδικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η ανατροπή της σημερινής κατάστασης σήψης και διαφθοράς, κοινωνικής αδικίας και ανισότητας, αναξιοκρατίας και οπισθοδρόμησης”.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, καθώς και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν σε μια πορεία ευθύνης και ανατροπής.

Πηγή:http://www.ert.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *