ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective

Ντετεκτιβ Εταιρικό Προφίλ Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective Ντετέκτιβ

Παρά την αμφισβήτηση ή την πλέον παρεξηγημένη αντίληψη που μπορεί να υπάρχει διάχυτη γύρω από το επάγγελμα του Ιδιωτικού Ερευνητή, τα δεδομένα μάλλον λειτουργούν προς αναίρεση αυτών των απόψεων. Αν λάβει κανείς σοβαρά υπόψη το πολυσύνθετο των απαιτήσεων της εποχής μας και τη δεδομένη ευαισθησία των υποθέσεων που καλείται ένας ντετέκτιβ να διαχειριστεί, δεν είναι υπερβολή να αποφανθεί πως μάλλον πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα λειτούργημα.

Σε αυτή τη βάση, η πολιτεία έχει προβεί στη θέσπιση ενός νομοθετικού πλαισίου, το οποίο τακτικά αναθεωρεί και συμπληρώνει, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επικαιρότητας και στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση του Ζακυνθινού Σ., που είναι Ιδιωτικός Ερευνητής – Ντετέκτιβ.
Η προηγούμενη επαγγελματική σχετική εμπειρία του απορρέει από την έντονη δραστηριοποίησή του στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας στην Γερμανία, όπου οι προδιαγραφές και υποδομές λειτουργίας ενός ανάλογου γραφείου ανταποκρίνονταν σε πολλαπλάσιας δυσκολίας απαιτήσεις. Από τον Αύγουστο του 2009, η επιχείρηση έχει μεταφερθεί στο κέντρο του Βόλου, δημιουργώντας παράλληλα ένα παράρτημα στο 3ο χλμ Ε.Ο.

Το εύρος και το πολυσύνθετο των υποθέσεων που καταλήγουν στα γραφεία των ιδιωτικών ερευνητών δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν βάσει της υπάρχουσας νομοθεσία μόνον, καθώς αυτή κρίνεται αναγκαία αλλά όχι επαρκής συνθήκη για την κάλυψη της κάθε περίπτωσης χωριστά. Κατά συνέπεια, η διατύπωση αρχών εμπιστευτικότητας αλλά και ο προσδιορισμός του τρόπου εφαρμογής τους συνιστούν αποκλειστική αρμοδιότητα της κάθε υπεύθυνης επιχείρησης.

Στα πλαίσια των σαφών ορίων και όρων που επιβάλλει ο επαγγελματισμός μας, καλό είναι να διευκρινιστεί η πολιτική μας, ακόμη και στο ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί η επιδιωκόμενη έκβαση μιας ανειλημμένης υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, εάν από δική μας υπαιτιότητα το αποτέλεσμα ή τα παραδοτέα της υπόθεσης δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα που επέβαλε η συμφωνία κατά την ανάληψη της υπόθεσης, τότε εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων. Να γίνει, λοιπόν, σαφές πως σ’ αυτή την περίπτωση το Γραφείο Ζακυνθινός Detective, υπόσχεται ότι θα επιστρέψει στον εντολέα μας στο ακέραιο την προκαταβολή ανάθεσης μιας υπόθεσης.
Επάγγελμα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ιδιωτικοί Ερευνητές, ονομάζονται τα άτομα εκείνα τα οποία είναι εκπαιδευμένα για να πραγματοποιούν ιδιωτικές έρευνες. Καθήκον του ντετέκτιβ είναι να ερευνά υποθέσεις σχετικά με ζημίες, απιστίες, εκβιασμοί κτλ. επί πληρωμή.

Για να έχει κάποιος τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει επιτυχώς καθήκοντα ντετέκτιβ οφείλει προηγουμένως να έχει δεχτεί πολύ καλή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από αντίστοιχες σχολές ή κολλέγια. Τα στοιχεία που απαιτούνται για να πετύχει κανείς στο επάγγελμα του ντετέκτιβ είναι η μεθοδικότητα, η τόλμη, η ταχύτητα αντιδράσεων, η ικανότητα αναλυτικής σκέψης και η σχετική γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα Γραφείο Ντετέκτιβ – Ιδιωτικών Ερευνών έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2008, κάτι που αποτελεί όχι μόνο ορόσημο στον χώρο της επαγγελματικής μας δραστηριότητας αλλά και δέσμευση για παροχή υπηρεσιών με συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τομέα της Ιδιωτικής Έρευνας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Επιχειρηματικές Έρευνες
Ιδιωτικές Έρευνες
Εξετάσεις DNA Αναλύσεις Γενετικού Υλικού
Απιστία – Μοιχεία
Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Αθήνα – Πειραιάς Λεωφόρος Κηφισίας 317
Λάρισα – 3ο χλμ. Λάρισα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Βόλος – Eλ.Βενιζέλου 8, Βόλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *