ΚόσμοςΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εντυπωσιακή η υποδοχή του 2009 σε όλο τον κόσμο

protohronia_mexicoΜε πυροτεχνήματα, τραγούδια και χορούς, υποδέχθηκαν τον καινούριο χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι σε Ευρώπη και Αμερική. Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο οι περισσότεροι, γιόρτασαν με σαμπάνιες και άφθονο κρασί τον ερχομό του 2009, εκφράζοντας την ελπίδα να έρθουν καλύτερες και πιο ευτυχισμένες ημέρες για όλους σε όλο τον κόσμο. 

 

 

Το Big Ben σήμανε μεσάνυχτα και η είσοδος του νέου χρόνου έγινε με θεαματικό τρόπο στο Λονδίνο. Πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό επί δέκα λεπτά, χαρίζοντας ένα λαμπρό θέαμα στους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Βορειότερα στη Σκωτία, τα πυροτεχνήματα φώτισαν το κάστρο του Εδιμβούργου.

New Years Eve 2009, Sydney, Australia MIDNIGHT FIREWORKS!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v7UbL4nfeJE[/youtube]

Στο Παρίσι, χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες από όλο τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν στα Ηλύσια Πεδία για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2009.

Στο Βερολίνο, ένα εκατομμύριο άνθρωποι που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, υποδέχθηκαν το νέο χρόνο στην πύλη του Βρανδεμβούργου, με πυροτεχνήματα και μπόλικο κρασί.

Στην Πράγα, οι Τσέχοι γιόρτασαν τον ερχομό του 2009 στο κέντρο της πόλης που φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα.

new year 2009 Madrid SPAIN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHapOTGIqzw[/youtube]

Ο ουρανός της Μόσχας, πάνω από την Κόκκινη Πλατεία, στολίστηκε από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα.

Στο Κίεβο, χιλιάδες Ουκρανοί παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό θέαμα στην πλατεία ανεξαρτησίας.

Στη Νέα Υόρκη, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του γερουσιαστής Χίλαρι Κλίντον, ήταν το ζευγάρι που πάτησε το κουμπί ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον καινούριο χρόνο. Και μόλις το 2009 έκανε την είσοδό του, τόνοι κομφετί έπεσαν επάνω στους χιλιάδες συγκεντρωμένους στην διάσημη πλατεία Times Square.

Στη Βραζιλία, τη βροχή των πυροτεχνημάτων παρακολούθησαν δύο εκατομμύρια άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τη διάσημη παραλία Κόπα Καμπάνα για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά.

Παρά την οικονομική κρίση, τα ξενοδοχεία του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι σχεδόν γεμάτα, καθώς περισσότεροι από 650.000 τουρίστες επέλεξαν την πόλη για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2009.

Reveillon – Av. Paulista 2009

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vJagewTC_kM[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *