ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας 14 έως 21 Νοεμβρίου

autokinisi_2015

  • H σημαντικότερη ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο!
  • Τα περισσότερα καινούργια μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην πρόσφατη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης  θα βρίσκονται στον φιλόξενο χώρο, για να τα θαυμάσουν από κοντά όλοι οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου και φυσικά οι υποψήφιοι αγοραστές!
  • Οι εκθεσιακοί χώροι είναι αναβαθμσιμένοι και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης!
  • Στη φετινή «Αυτοκίνηση» συμμετέχει η συντριπτική πλειονότητα των εισαγωγέων αντιπροσώπων όπως: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VWκαι Volvo.
  • Στην έκθεση που θα αναπτυχθεί σε ένα στεγασμένο χώρο 10.000 τ.μ. εκτός από τα περίπτερα των κατασκευαστών θα υπάρχουν και περίπτερα με εκθέματα από όλους τους δορυφόρους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως: Ελαστικά, λιπαντικά, εναλλακτικά καύσιμα, αξεσουάρ, services, μπαταρίες, caraudio, προϊόντα after sales ενώ στον εξωτερικό περίβολο της έκθεσης  και σε ένα ελεγχόμενο από πλευράς ασφαλείας χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα για tes tdriveαρκετών νέων μοντέλων.
  • Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:
    – Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00,
    – Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο «Σαλόνι Αυτοκινήτου».
Το «Σαλόνι Αυτοκινήτου»  πραγματοποιείται κάθε χρόνο και φιλοξενείται στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου από το 1983 έως το 1986 και κατόπιν στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ για 10 χρόνια έως το 1996. Ο κ. Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της έκθεσης  διοργανώνει την έκθεση με απόλυτη ευθύνη και ευρεία αποδοχή τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το κοινό.

[box type=”success” ]3€ για είσοδο ενός ατόμου στη σημαντικότερη ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας, την «Αυτοκίνηση 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), αρχικής αξίας 6€ Έκπτωση 50%!![/box]

Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο του αυτοκινήτου! Όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων από το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Όλα τα νέα προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και οι εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου. Παράλληλες εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, test drives. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, της Συνομοσπονδίας Ελληνικού εμπορίου και του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *