ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple παρουσίασε το iPhone 5

Το iPhone 5 είναι εδώ και οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό βγήκαν τελικά αληθινές.

Το νέο iPhone 5 έρχεται για πρώτη φορά με οθόνη 4″ ιντσών και ανάλυση 1136 x 640 pixels με 326ppi και Retina Display. Το πάχος του φτάνει μόλις τα 7.6 χιλιοστά και το βάρος του πέφτει στα 112 γραμμάρια (20% πιό ελαφρύ απο το iPhone 4S). Η επικοινωνία του iPhone 5 γίνεται μέσω HSPA+, DC-HDSPA και LTE ενω ασύρματα το νέο iPhone 5 μπορεί να συνδεθεί σε Wireless-N δίκτυα με το νέο Wi-Fi chip 2.4GHz και 5GHz.

O νέος επεξεργαστής της Apple (A6) είναι δύο φορές ταχύτερος (σύμφωνα πάντα με την Apple) που η ταχύτητα του iPhone 5 σε σύγκριση με το iPhone 4S θα είναι διπλάσια.

Ενεργειακά το νέο iPhone 5 σύμφωνα με την Apple θα κρατάει για 8 ώρες σε ομιλία 3G, 3G browsing αλλα και LTE Browsing, 10 ώρες WiFi Browsing, video και μουσική και 225 ώρες αναμονή. H νέα μπαταρία φαίνεται πως καταλαμβάνει τα 3/4 του κινητού με αποτέλεσμα να μπορεί να κρατάει περισσότερο και να είναι και ταχύτερο απο το iPhone 4S.

Κάμερα 8 megapixels στην πίσω πλευρά για HD φωτογραφίες και 1080p καταγραφή βίντεο και κάμερα με ανάλυση 720p στο μπροστινό μέρος για βίντεο κλήσεις σε High Definition. Η Apple ανακαλύπτει την φωτιά και το νέο iPhone 5 θα έχει την λειτουργία Panorama built-in.

Όσον αφορά την τιμή, το νέο iPhone 5 θα κοστίζει στην Αμερική $199 για τα 16GB , $299 για τα 32GB, $399 για τα 64GB με συμβόλαιο. Στην Ελλάδα αναμένεται λογικά απο Δεκέμβριο μιας και το iPhone 5 θα πωλείται σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη απο τις 21 Σεπτεμβρίου και τον Δεκέμβριο (σύμφωνα με την Apple) το iPhone 5 θα πωλείται και σε 100 ακόμα χώρες.

[DAILYFIX.GR @ apn]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NY6F-7TvhFI[/youtube]

Μια σκέψη για το “Η Apple παρουσίασε το iPhone 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *