ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο iPad Mini με οθόνη Retina Display

Επιτέλους, αυτό που ζήτησαν οι απανταχού Apple Fans ήρθε. Το νέο iPad Mini υποδέχεται την Retina Display του γιατί δεν χαλάει κανέναν να βλέπει την κρυστάλλινη εικόνα της μέσα από τις 7,9″ ίντσες που διαθέτει.

Με ανάλυση 2048 x 1536 pixels, η οθόνη του νέου iPad Mini αλλάζει επίπεδο και το κάνει πιο όμορφο από ποτέ και πιο δυνατό από ποτέ μιας και “δανείζεται” τον A7 επεξεργαστή και Μ7 συνεπεξεργαστή απο το νέο iPad Air με την Apple να υπόσχεται 4 φορές καλύτερες επιδόσεις σε ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή και 8 φορές καλύτερα γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

performance_a7_hero

Το νέο iPad Mini θα μπει στα ράφια των καταστημάτων τον Νοέμβριο και θα βγαίνει σε μαύρο και ασημί ενώ για την χώρα μας ακόμα δεν έχουμε κάποια πληροφορία που να μας λέει πότε θα έρθει. Ενημερωτικά οι τιμές του νέου iPad Mini στην Αμερική θα κυμαίνονται στα $399 δολάρια για το “απλό” μοντέλο 16GB Wifi, με την αντίστοιχη σε χωρητικότητα έκδοση 3G/LTE στα $529 δολάρια. Για πρώτη φορά θα διατεθεί μοντέλο των 128 GB στα $699 ενώ το αντίστοιχο LTE μοντέλο κοστίζει $899. Η πρώτη γενιά του iPad mini θα συνεχίσει την κυκλοφορία του στα $299.

[dailyfix @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *