θέατρο

Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά – «Ο κλέφτης των εφτά κάκτων» του Ευγένιου Τριβιζά

kleftis7kaktwn

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου για 14ο χρόνο φέτος και παρ’ όλες τις δυσκολίες συνεχίζει τη δράση του «Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά», δηλαδή της κινητής μονάδας θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα ή ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες. Φέτος, η ιδιαίτερη αυτή Παιδική Σκηνή θα παρουσιάζει το έργο του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών Ευγένιου Τριβιζά «Ο κλέφτης των εφτά κάκτων».

Η σκηνοθεσία είναι του Παντελή Δεντάκη, η μουσική του Νίκου Κυπουργού, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γεωργίας Μπούρδα, η κίνηση της Σεσίλ Μικρούτσικου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Σβήγκος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Κατερίνα Μαούτσου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Ρούλης Μπισμπιρούλης είναι ένας πολύ ταλαντούχος… ε… χμ… εντάξει, και λίγο γκαφατζής… ηθοποιός. Βέβαια, πριν καταλήξει σ’ αυτό, με τη βοήθεια γονιών, θείων, περαστικών, εξεταστών και άλλων, σκέφτεται ή δοκιμάζει να κάνει ένα σωρό άλλα επαγγέλματα: μποξέρ, πιανίστας, (βιο)ληστής, θηριοδαμαστής, θαλασσογιατρός, αστροναύτης, τροχονόμος σε κουρείο, κουρέας (κλεμμένων) κάκτων, εστιάτορας για φακίρηδες και άλλα συνηθισμένα. Όμως τελικά τίποτα δε συγκρίνεται με το να είσαι ηθοποιός και να λες παραμύθια σε παιδιά!

Η παράσταση θα παίζεται και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κάθε Κυριακή στις 12:00, με προαιρετικό εισιτήριο 5€.

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *