θέατρο

Κάθε χρόνο ίδια μέρα στο Θέατρο “Αλέκος Αλεξανδράκης”

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΘΕΑΤΡΟΗ Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου πρωταγωνιστούν στο έργο του Μπέρναρντ Σλέηντ «Κάθε χρόνο ίδια μέρα» στο θέατρο «Αλέκος  Αλεξανδράκης» (πρώην Ριάλτο).
Μία μεγάλη επιτυχία του ζεύγους Αλεξανδράκη – Γαληνέα επιστρέφει στη σκηνή με τους δύο ηθοποιούς και τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Αρζόγλου.
Ο Σλέηντ χειρίζεται με μεγάλη μαεστρία τις ανθρώπινες σχέσεις – οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές – και τα πράγματα που συμβαίνουν κάθε ώρα και στιγμή στη καθημερινή μας ζωή. Καταφέρνει να μας μεταφέρει στιγμές κωμικές και τραγικές, στιγμές που θα θέλαμε να είναι δικές μας, που θα θέλαμε να τις ζούμε τουλάχιστον « μια μέρα κάθε χρόνο».
Πρόκειται για ένα καταπληκτικό έργο που συνδυάζει απολαυστικά την κωμωδία και το δράμα και ταυτόχρονα είναι τόσο ανθρώπινο που αγγίζει τη ψυχή και την καρδιά όλων μας.
Η μετάφραση είναι του Μιχάλη Παπαμιχάλη, τα σκηνικά – κοστούμια της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και τη μουσική  επιμέλεια ο Ιάκωβος Δρόσος. Τα βίντεο έχει επιμεληθεί ο Διονύσης
Φερεντίνος.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

ΘΕΑΤΡΟ  ΑΛΕΚΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ (πρώην Ριάλτο)
Κυψέλης  54, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 – 8827000
Ημέρες και ώρες παραστάσεων :
Τετάρτη : 7. 00 μ.μ.
Πέμπτη  : 9. 00 μ.μ.
Παρασκευή : 9.00 μ.μ.
Σάββατο  : 6. 00 και 9. 00 μ.μ.
Κυριακή : 7. 00 μ.μ.

Το θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» εξυπηρετείται από το parking στην οδό Ζακύνθου.
Με την επίδειξη εισιτηρίου, οι θεατές πληρώνουν μειωμένη τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *