Επικαιρότητα

Κίνδυνος μπλακ άουτ από κυλιόμενες 24ωρες απεργίες στη ΔΕΗ

Περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας τις ώρες αιχμής, από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 18:30 έως 21:30, ζητά η ΔΕΗ, εκτιμώντας ότι υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ λόγω των τεσσάρων κυλιόμενων 24ωρων απεργιών, που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τις 3 – 6 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιχείρηση, σημειώνει ότι είναι εκτός λειτουργίας τρεις μονάδες 900 μεγαβάτ για προγραμματισμένη συντήρηση καθώς και ότι η χρήση των υδροηλεκτρικών δεν μπορεί να είναι εκτεταμένη λόγω της χαμηλής στάθμης των ταμιευτήρων.

Ως εκ τούτου, προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι ενδέχεται να προχωρήσει σε προγραμματισμένες διακοπές, προκειμένου να απομακρύνει τον κίνδυνο μπλάκ άουτ. “Η απεργία είναι προειδοποιητική. Εάν η αρμόδια Υπουργός δε μας δεχτεί για διάλογο, οι κινητοποιήσεις θα είναι διαρκείας”, δήλωσε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ρίζος Ρίζος.

Πηγή:http://www.ert.gr

Μια σκέψη για το “Κίνδυνος μπλακ άουτ από κυλιόμενες 24ωρες απεργίες στη ΔΕΗ

  • Καλό θα είναι να πει κάποιος σε αυτόν τον καραγκιόζη τον Ρίζο της ΔΕΗ, ότι έτσι όπως το πάει θα κάνει πάσχα σε κάποιο νοσοκομείο από το ξύλο που του αξίζει να φάει. Ποιός του δίνει το δικαίωμα να ταλαιπωρεί τόσο κόσμο? Αλλά αν υπάρχει Θεία Δίκη, του εύχομαι να αρρωστήσει η μάνα του , ο πατέρας του, τα παιδιά του και να ψοφήσουν σαν σκυλιά σε κάποιο σκοτεινό και υγρό μέρος χωρίς ρεύμα,χωρίς θέρμανση, σαν σκουλήκια.
    Κανονικά, όταν ξαναβγεί στην ΤV, πρέπει να τον περιμένουμε έξω για να καταλάβει καλά το τεμπελόσκυλο τι σημαίνει δύναμη λαού.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *