ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κερδίστε ένα Transcend 4GB USB Stick από το Dailyfix.gr

dailyfix-giveaway-transcend-4gb

Βρισκόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης που όμως δεν μας πτοεί καθόλου από το να δείχνουμε κάθε μέρα την ανθρωπιά μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε και είναι δυνατό, αλλά και να προσπαθούμε να δίνουμε το χαμόγελο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους φίλους μας.

Από το dailyfix.gr θέλω να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να μας βρει πάνω από όλα με υγεία και ευτυχία. Μακάρι το 2013 να σας φέρει επιτυχίες σε ό,τι κι αν κάνετε αλλά και μπόλικη δημιουργικότητα! Μαζί με τις ευχές εδώ στο dailyfix.gr θα γίνουν και τρεις κληρώσεις (για το καλό της νέας χρονιάς ) με δώρο (για κάθε κλήρωση) από ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο των ημερών μας, ένα USB Stick 4GB της Transcend χρώματος μαύρου-πράσινου για να μπορείτε να παίρνετε τα αρχεία μαζί σας όπου κι αν είστε.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος στην κληρώση είναι οι εξής   :

1. Θα πρέπει απαραίτητα να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ (και στην συνέχεια το κουμπί Like) ή αλλιώς πατώντας το Like δεξιά στο sidebar ( εκεί που γράφει “Show Your Love”).

2. Θα πρέπει απαραίτητα να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post γράφοντας τις εντυπώσεις σας για το dailyfix.gr αλλά και ιδέες για να γίνει καλύτερο, όπως μπορείτε ακόμα να αφήσετε και απο μία ευχή .

3. Επιπλέον συμμετοχές μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας Follow το dailyfix.gr στο Twitter  πατώντας εδώ ή πατώντας το εικονίδιο του twitter στο δεξί μέρος του site.

4. Εξυπακούεται πως όποιος  κάνει και τις 3 παραπάνω κινήσεις κερδίζει 3 συμμετοχές στην κλήρωση.

5. Διπλά σχόλια θα διαγράφονται.

6. Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 23:59. (15 ημέρες)

7. Ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης και θα ειδοποιηθεί με email. Αν δεν απαντήσει μέσα σε 48 ώρες θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση.

 

Καλη επιτυχία!

PS : Θα ακολουθήσουν άλλες 2 κληρώσεις για ακόμα δύο ολοκαίνουργια Transcend 4GB USB Sticks από το dailyfix.gr!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

32 σκέψεις σχετικά με το “Κερδίστε ένα Transcend 4GB USB Stick από το Dailyfix.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *