Συναυλίες (Live)

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Ρυθμός Stage

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Ρυθμός Stage

Με δύο λέξεις και ένα βλέμμα… Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο “Ρυθμός Stage” τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.

Μαζί του οι μουσικοί Αντώνης Μυτακίδης στην κιθάρα, Γιώργος Κοντογιάννης στη λύρα, Μανόλης Μπαρδάνης στη φυσαρμόνικα και στο τραγούδι η Αλίκη Ζωγράφου.

Όταν κατέχωμε την ουσία των πραγμάτων τότε μπορούμε να την διηγηθούμε και να πείσουμε για την αλήθεια τους . Τότε μ’ ένα βλέμμα και δυο λέξεις είναι αρκετό για να φτάσουν στον άλλον .Λίγα λόγια και πολύ καρδιά . Και όταν μιλάμε να κοιταζόμαστε στα μάτια.  H κουκουβάγια ξύπνησε μεσάνυχτα από την έντονη διαμάχη του ανέμου με το δέντρο αυτή τη μουσική εγώ τη φέρνω από μακριά ούρλιαζε ο άνεμος!

Όχι εγώ τη φτιάχνω με τα φύλλα και τα κλαδιά μου απαντούσε οργισμένα το δέντρο ! Σκασμός φώναξε η κουκουβάγια . Σώπασαν : Για παίξε τη μουσική που λες ότι είναι δική σου, είπε στον άνεμο.
Εκείνος προσπάθησε, τίποτε δεν μπόρεσε ούτε μία νότα να βγάλει !
Για παίξε τώρα εσύ, είπε στο δέντρο ,που λες πως η μουσική είναι δική σου και εκείνο προσπάθησε αλλά τίποτα ούτε μία νότα δεν κατάφερε να ακουστεί.

Λοιπόν μια και καλή : όταν ξεχάσετε το Ε Γ Ω και ανακαλύψετε το E M E I Σ τότε θα καταλάβετε πως γεννιέται αυτή η ωραία μουσική! Και όπως ανέβαινε για τη φωλιά της μονολογούσε: EΓΩ EΓΩ EΓΩ ΘA TA ΛYNΩ A TA ΠPOBΛHMATA; EOΣ’’

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 12 Ευρώ

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *