Αθλητικά

Με νίκη έκανε “ποδαρικό” ο Αρης, 2-0 τον Λεβαδειακό

Με νίκη έκανε “ποδαρικό” ο Αρης στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι “κίτρινοι” επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με σκόρερ τον Ισπανό Χαβίτο στο 66΄ και τον Πολωνό Πιότρ Βλόνταρτσικ στο 78΄.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τους έκοψε τη “φόρα” ο Μπλάζιτς, που στο 6΄ πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Κόκε, μετά από σέντρα του Νέτο. Στη συνέχεια ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού ήταν σε ετοιμότητα για να επέμβει στα σουτ του Τόνι Κάλβο (25΄) και Ρεγκέιρο (26΄), κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, απείλησαν με σουτ του Μοντόγια μέσα από την περιοχή στο 27΄ και μια κεφαλιά του Μασάδο στο 39΄. Αμφότερες οι προσπάθειες κατέληξαν άουτ.

Ο Κίκε Ερνάντεθ βλέποντας την ομάδα του να μη δημιουργεί, χρησιμοποίησε όλα τα επιθετικά “όπλα” που είχε στη διάθεσή του. Ενα από αυτά, ο Χαβίτο, έδωσε τη λύση, όταν στο 66΄ ο Βλόνταρτσικ γύρισε παράλληλα τη μπάλα, που έφτασε στον Ισπανό, κι αυτός από το σημείο του πέναλτι “άνοιξε το σκορ”. Νωρίτερα, οι παίκτες του Αρη είχαν πολλές κακές επιλογές, όχι μόνο επιθετικά, αλλά και στην άμυνα, αφού δύο δικά τους λάθη εκμεταλλεύθηκε ο Μοντόγια για να βρεθεί σε θέση βολής, πριν ανακοπεί την τελευταία στιγμή από τον Γιάχιτς.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύθηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα να το αυξήσουν στο 78΄, με τον Βλόνταρτσικ να σφραγίζει την εξαιρετική εμφάνισή του με ένα γκολ.

Διαιτητής: Κάκκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Ρονάλντο. Πρίττας – Γκεοργκίεφ, Καψής, Μασάδο

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Γκαρσία (57΄ Χαβίτο), Πρίττας, Κάλβο (46΄ Βλόνταρτσικ), Ρεγκέιρο, Τιάγκο (46΄ Σανσόν), Κόκε

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μασάδο (83΄ Τριποτσέρης), Γκεοργκίεφ, Μπασαλά (71΄ Κιάσσος), Μοντόγια (80΄ Βασιλείου), Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Ζησόπουλος

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *