θέατρο

« Μου μιλάς ?» Χοροθέατρο

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩΘέατρο ΑΡΓΩ studio – Α’ Σκηνή
Από Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Συμπαραγωγή της ‘Βιομηχανικής’ και της Καλλιτεχνικής Εταιρίας ‘ΑΡΓΩ’

Τέσσερις γυναικείες παρουσίες
συνδυάζουν την πλαστικότητα της κίνησης με τον θεατρικό λόγο

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου ξεκινούν οι παραστάσεις του Χοροθέατρου «Μου μιλάς;» στο θέατρο ΑΡΓΩ studio – Α’ ΣΚΗΝΗ (Ελευσινίων 15, Μετρό Μεταξουργείο, τηλ:210.5201.684), σε μια συμπαραγωγή της θεατρικής ομάδας «Βιομηχανική» και της Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΑΡΓΩ. Το έργο κάνει την πρεμιέρα του στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, και θα συνεχίσει στην Πάτρα στο θέατρο Λιθογραφείον.

Στην παράσταση, τέσσερις γυναικείες παρουσίες συνδυάζουν την πλαστικότητα της κίνησης με τον θεατρικό λόγο και πλέκουν σταδιακά γεγονότα, εμπνευσμένα από τις βιωματικές αναμνήσεις του μυαλού και του σώματος της χορογράφου Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.

Με άμεση, ημερολογιακού τύπου γραφή, ξετυλίγονται αφηγήσεις από την εφηβική ηλικία και κορυφώνονται με την «κατάληξη» της ανθρώπινης ύπαρξης σαν ύλη. Ξεπηδούν στιγμές πραγματικές αλλά και υπερρεαλιστικές για πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Μετά από δυο χρόνια σαν κάτι να ξεθώριασε. Γίνεται να μείνει ζωντανό;

Την χορογραφία και την σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, ιδρυτής της ομάδας «Χορογαία», συνεργάτης της «Βιομηχανικής» και υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου του θεάτρου «Λιθογραφείον».

Χορεύουν και παίζουν: Ισιδώρα Ζολώτα, Εύη Δημακοπούλου, Αδαμαντία Γκαβογιάννη,

Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Χορογραφία-σκηνοθεσία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Μουσική επένδυση: Παναγιώτης Χριστόπουλος

Από 16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου

Παραστάσεις: Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 9.30 μμ, Κυριακή στις 8.00 μμ

Διάρκεια παράστασης: 80’

Εισιτήρια: 15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (φοιτητικό).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *